Lepa Brena

Živojinovići danas slave: Čestitke se samo nižu, Brena ne skida osmeh (foto)

Autor:

20.10.2023 13:03

Foto:

Foto:

Lepa Brena rođendan danas proslavlja, čestitke se samo nižu



Lepa Brena jedna je od onih kojoj godine ne mogu ništa. 

Nikada nije krila krštenicu, a danas Lepa Brena rođendan proslavlja u porodičnom domu, i to 63. po redu.

ATA Images

 

Dvadeseti oktobar u porodičnom domu Živojinovića rezervisan je za intimno slavlje u krugu najmilijih kada pevačka diva gasi svećice na rođendanskoj torti. 

Ništa drugačije neće biti ni ove godine, a već od ponoći na njenu adresu pristižu čestitke sa svih strana sveta. Najverniji fanovi čine sve da joj ovaj dan učine još posebnijim, a Brena im je zahvalila preko društvenih mreža.

Lepa Brena rođendan voli da proslavi u krugu najbližih

Pevačica je podelila video snimak sa velikim buketom svežeg cveća zahvaljujući svima na divnim željama dok joj je široki osmeh krasio lice.

Instagram

 

 

Folk diva nikada nije krila da više voli da uveseljava druge nego sebe, pa tako ne čudi što Lepa Brena rođendan nikada ne proslavlja pompezno jer kako je i sama jednom prilikom rekla više se raduje tuđim proslavama.

 

Pročitajte Odbili Bekamove i Dženifer Lopez - Oko Brenine i Bobine vile u Majamiju otimaju se poznati, čista raskoš

- Nisam ljubitelj svojih rođendan, više volim tuđe i dečje. Jedino mesto gde volim da sam u centru pažnje jesu moji koncerti, sve drugo mi je previše.

Instagram

 

- Zato volim da moja slavlja budu što mirnija, bez pompe i ludnice. Više nemam potrebu za tim. Zato i ovaj rođendan proslavljam sa Bobom uz lep ručak i fantastično vino. Godine mi lepo stoje, srećna sam - rekla je Brena jednom prilikom za magazin Story.

Komentari. (0)

Loading