Lepa Brena

Samo što je napunila 63, i posle 40 godina muzičke karijere, Lepa Brena ekskluzivno za Gloriju: Pevaću...

Autor:

12.11.2023 19:15

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Lepa Brena za Gloriju otkriva da se oseća fantastično i poručuje da u narednom periodu očekuje da dobije mnogo unučića



Lepa Brena je 63. rođendan dočekala nespremna.

Da je suprug Boba Živojinović nekoliko dana ranije nije upitao šta planira, verovatno bi se iznenadila kad bi ujutro 20. oktobra počela da dobija pozive i poruke od prijatelja i poslovnih saradnika.

Priznaje da su joj rođendani postali dosadni.

Dalibor Danilović

 

Zrelost joj je donela smirenost, više joj prija diskretno rođendansko slavlje u krugu najbližih nego gromoglasna zabava sa vatrometom i šampanjcem.

Uprkos tome što je svesna da je u zrelom dobu, kada analizira svoj život i šta je sve postigla na privatnom i poslovnom planu, mirne duše konstatuje da danas živi najbolje godine. Kako je sačuvala mladalački duh i izgled, ne čudi što nema utisak da su joj 63 godine.

Pročitajte Lep i uspešan - Brat po majci Filipa Živojinovića je ovaj poznati košarkaš

Šta ste sebi poželeli za 63. rođendan?

- Da se osećam ovako dobro fizički kao danas. Kada sam veoma fizički aktivna i kada sam na koncertima, imam utisak da ljude činim srećnim, zbog čega se i ja osećam dobro.

Tada je ispunjena moja životna misija, znam zašto živim i zašto radim. Da me najbliži nisu podsetili, ne bih se ni setila da mi je uskoro rođendan.

Prvo me je Boba pitao šta sam planirala za taj dan, a ja u tom trenutku nisam znala ni koliko godina treba da napunim. Onda su mi isto pitanje postavila i deca.

Dalibor Danilović

 

Iskreno, meni su moji rođendani postali nezanimljivi i dosadni, ali moram istaći da je lep osećaj kad vas se sete prijatelji i oni koji su vam najvažniji u životu, članovi vaše porodice.

Neverovatna je cifra 63 godine. Ako počnem zrelo da razmišljam o tome, neminovno ću krenuti u poređenja sa onim što je bilo pre, a u to uopšte ne želim da se upuštam.

Pročitajte Cveće, zagrljaj i široki osmeh - Lepa Brena promovisala novu kolekciju, jedino se ON nije pojavio (foto)

Divno mi je, osećam se fantastično, zaista nemam utisak da su mi 63 godine. U top-formi sam. Ako radite mnogo i savesno, nemate previše vremena za razmišljanja koliko godina imate.

Preda mnom su mnogi ciljevi, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Posebno uživam u putovanjima.

Napravila sam spisak mesta koja želim da obiđem s Bobom, drugaricama i sestrom. Uvek imam zanimljive, ali obične, ljudske želje.

Andreja Damnjanović

 

S obzirom na to da su vam deca odrasla, da ste i dalje velika zvezda i da izgledate nikad bolje, da li biste ovaj period života mogli da okarakterišete kao vaše najbolje godine?

- Dobro pitanje. Danas kada pričam s porodicom, bratom, sestrom, Bobom i decom, i prijateljima, shvatam da su mi svi oni dali vetar u leđa, pružili bezrezervnu podršku, zbog čega zaista imam utisak da se nalazim u najboljim godinama.

Želim da taj osećaj podelim sa svima onima koji vole moju muziku.

Lepa Brena za Gloriju otkrila planove

Postoje dve klauzule koje ne možemo promeniti: prošlost i budućnost. Zato uživam u trenutku kad se budim, u kišnom danu jednako kao u sunčanom. Pošto radim u svetu šou-biznisa, analiziram šta sam postigla do sada.

Mislim da sam ispunila sva očekivanja da budem prva, da budem najbolja, a uz to sam se ostvarila i kao majka.

Šta vam je donelo iskustvo?

- Životno iskustvo je vrednije od bilo čega drugog. Davno je Jovan Dučić rekao da postoje ljudi koji stare kao oronulo drvo, a i oni koji stare kao granit. Vreme tom granitu daje sjaj, stabilnost i čvrstoću.

Zato danas veoma dobro razumem Jovana Dučića.

Andreja Damnjanović

 

Kako sebe vidite za 10 godina?

- Pevaću dok budem mogla i dok moja publika to bude želela. U budućnosti bih volela da se stvari odvijaju prirodnim biološkim tokom.

Očekujem da imam puno unučića, da mnogo vremena provodim sa svojom decom i mnogobrojnom njihovom dečicom koja će produžiti radost u našim životima.

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading