Filip Živojinović

Lep i uspešan: Brat po majci Filipa Živojinovića je ovaj poznati košarkaš

Autor:

11.11.2023 18:05

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Brat Filipa Živojinovića je perspektivni košarkaš



Ako se po porodici meri nečije bogatstvo, onda je Filip Živojinović bogat čovek. Osim braće Stefana i Viktora, Filip ima i brata i sestru po majci Marija i Ivu.

Naime, Boba Živojinović je pre braka sa Lepom Brenom bio oženjen Zoricom Desnicom koja mu je rodila sina Filipa. Posle Bobe, Zorica se udala za košarkaša Ivu Nakića, s kojim je dobila sina Marija i ćerku Ivu, s kojima je Filip veoma blizak.

Brat Filipa Živojinovića je mladi i perspektivni košarkaš. Jasno je da je talenat za košarku nasledio od oca i sada se veoma uspešno bavi ovim sportom.

Instagram

 

Brat Filipa Živojinovića igrao je u poznatim timovima

Mario je rođen u Beogradu, ali već nekoliko godina živi van Srbije, budući da je nakon „Partizana“, igrao za „Real Madrid“, a sada igra u „Igokei“.

Pročitajte Geni su čudo - Aleksandrin i Filipov sin nimalo ne liči na roditelje, već je isti... (foto)

Filip je za svog brata jako vezan i pruža mu veliku podršku.

„Mi smo ceo život ponosni na tebe, a danas presrećni što si dobio sve što zaslužuješ. Od malog dečaka do juniorskog šampiona EVROPE i MVP-ja finala Eurolige.

Instagram

 

Volimo te i jedva čekamo da se radujemo svim tvojim budućim pobedama. MVP, moj brat”, napisao je Filip jednom prilikom uz fotografiju brata koju je ponosno podelio sa pratiocima nakon Mariovog velikog uspeha u karijeri.

Komentari. (0)

Loading