Lepa Brena

Ovo je ona kada se ugase kamere: Lice folk dive koje javnost do sada nije videla, iznenadićete se

Autor:

14.12.2022 11:17

Foto:

Foto:

Lepa Brena progovorila o odnosu sa suprugom Bobom i otkrila detalje o njihovom odnosu



Folk zvezda Lepa Brena sinoć je gostovala u emisiji “Amidži šou” i tom prilikom otkrila je javnosti do sada nepoznate detalje iz privatnog života. Govorila je o odnosu sa suprugom Bobom Živojinovićem sa kojim je u braku već 31 godinu i sa gledaocima podelila kako izgleda njihov život daleko od kamera.

Pročitajte: Pre Brene voleo je nju - Ovo je prva supruga Bobe Živojinovića, rodila mu je sina Filipa (foto)

Instagram

 

- Naš privatni život je veoma transparentan. Mi nemamo neke velike tajne. Mi kada smo kod kuće nismo Lepa Brena, a ni svetski poznati teniser. Ja sam domaćica, majka, doduše, ne volim da radim te neke kućne poslove. Desi mi se ponekad da nešto skuvam, mada kada Boba nije tu, jer mu se to ne svidi, jer kuvam na vodi, dijetalno, bez soli i ulja i tako dalje. Od njega sam naučila mnogo stvari da spremam. Mi smo jedan bračni par koji je za vreme njihovog odrastanja bio posvećen porodici – ispričala je pevačica i dodala da je ona najemotivnija u porodici:

Pročitajte: Uvek smo bili jedan tim - On je bio i ostao moja najveća ljubav i podrška

Instagram

 

- Ja sam ta koja plačem, ja plačem na koncertima, na filmovima, kad čitam knjigu, kad gledam seriju. Uvek se rasplačem na veliku količinu nežnosti i ljubavi, kada je dobijem ili kada gledam na televiziji da neko pokazuje ljubav i pažnju, mislim da je to kod nas na Balkanu nekako neuobičajeno, da pokažeš da nekoga voliš, kako ste pažljivi, i ja sam prva koja plače - zaključila je Brena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
lucija

13.01.2023 06:54

sitnije mile cile, udri mujo,bato ,tamba lamba-Prava DAMA