Lepa Brena

Zdravlje Lepe Brene zabrinulo javnost: Pevačica uslikana kako ulazi u bolnicu, evo u kakvom se stanju nalazi

Autor:

24.02.2023 15:45

Foto:

Foto:

Zdravlje Lepe Brene zabrinulo je javnost, pevačica primljena u bolnicu



Zdravlje Lepe Brene mnogo puta je zabrinulo javnost, a pevačica je u više navrata govorila o problemima sa kojima se suočila. Pre 12 godina Brena je imala cistu na jajniku, ali to nije sve. Pevačica boluje i od tromboze koju je i operisala.

Pročitajte Presekla - Brena donela odluku koja će Viktoru promeniti život, njemu se nikako neće svideti

Profimedia

 

Lepa Brena ima problem sa nogom zbog koje je danas otišla na pregled u jednu privatnu kliniku. 

– Imala sam ozbiljne tromboze, redovno sam od tad na lekovima. Ono što najviše možete da učinite jeste da pazite na sebe, koliko spavate, koliko trenirate, da li koristite vitamine, šta jedete. Ja pazim na sebe, želim da budem zdrava i da se lepo i zdravo osećam – rekla je Brena u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, ispričala je Brena, te otkrila da redovno pije vitamine koje uvek nosi sa sobom.

Pročitajte Mediji bruje - Bobino zdravlje ozbiljno narušeno, evo šta kažu lekari

Ata Images

 

- Ovde ima svašta, nosim parfem, kremu za ruke, kabl od telefona, malo keša i karticu i nešto bez čega ne funkcionišem zadnjih godinu dana, a to su vitamini. Koristim ih kada imam koncert ili imam neki naporan dan. Redovno pijem sve te vitamine jer mi omogućavaju da budem zdrava, ali imam i lek koji mi pomaže kada se prejedem. Nosim još i homeopatske kapi, kada sam jako nervozna ili se iznerviram prsnem ih ispod jezika – istakla je pevačica nedavno. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading