Lepa Brena

Zagreb na nogama, Brena u suzama: Emotivan govor sve rasplakao, ovo nijedna naša zvezda nije doživela (video)

Autor:

10.03.2023 14:18

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Predstava "Lepa Brena prodžekt" doživela je i svoju premijeru u Zagrebu i publiku bacila na noge, pevačica se u suzama obratila glumcima



Posle ogromnog uspeha predstave "Lepa Brena prodžekt" u Srbiji, ovo ostvarenje izvedeno je i pred publikom u Zagrebu. Nakon dve rasprodate pretpremijere, održana je i dugoočekivana svečana premijera hit predstave na koju je, očekivano, došla i Lepa Brena, čiji je život bio inspiracija za nastanak ove pozorišne predstave za koju su karte u rekordnom roku raspodate. 

Veoma emotivna, Lepa Brena je i sama bila u Zagrebu, gde je posle predstave održala emotivan govor i rasplakala sve. 

Pročitajte Zdravlje Lepe Brene zabrinulo javnost - Pevačica uslikana kako ulazi u bolnicu, evo u kakvom se stanju nalazi

Brena se posle predstave družila sa glumcima, nazdravila je i zapevala neke od svojih najvećih hitova, a posebno se obratila glumici Jasni Đuričić.

- Uvek mi je lepo kada dođem na vašu predstavu, dođem veoma srećna. Ali, kad Jasna i ko god uzme lutku Lepu Brenu i tresnu je o pod, ja u tom trenutku počnem da plačem. Tada počinjem da shvatam kroz šta sam sve prošla u životu - emotivno je istakla Brenai dodala: 

- Želim da vam se zahvalim na ovome, jer na neki način kroz moj život govorite o tome šta sam uradila i šta se dogodilo svima nama. Što bi se reklo 'poželi sreću drugima, kad nemamo je ti i ja', mislim da je poenta cele priče - da se volimo" - citirala je Brena stihove svoje poznate pesme.

Pročitajte Poznati voditelj dao otkaz na "Grand" televiziji, burno reagovao, Breni i Saši poručio samo jedno

Na intimnoj večeri sa glumicma posle poziršne premijere ganuta Lepa Brena zapevala je s tamburašima "Zlatnik".

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading