Brena i Saša

Poznati voditelj dao otkaz na "Grand" televiziji, burno reagovao, Breni i Saši poručio samo jedno

Autor:

24.01.2023 16:01

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Goran Čomor posle mnogo godina rada na televiziji odlučio je da ode sa Granda



Popularni voditelj Goran Čomor napustio je jato ''Grand'' televizije, a sudeći po njegovoj izjavi tu odluku je doneo zbog nestručnog rukovodstva ove televizije.

Naime, Goran je neko vreme vodio emisiju ''Grand koktel'', čiji su Jutjub kanal čelnici preimenovali u ''Grand nostalgija''. Ovaj potez se Goranu očigledno nije dopao, pa je odlučio da se ni manje ni više nego da da otkaz.

Pročitajte Bojana Bojović trudna, fotografijama otkrila da postaje mama

- Poštovani, kada sam dao otkaz na Grandu uradio sam to zbog nestručnog rukovodstva koje pored nemanja dana TV iskustva i određene školske spreme, nemaju ni talenat da naprave program. Savršeno zamišljena TV pretvara se u plej listu. Od dvadesetak emisija, pala knjiga na dva slova. Ostavio sam kanal GRAND KOKTEL na preko 200 hilada pratilaca koji su oni preimenovali u "Grand Nostalgija"! Osuđeno na propast! Publika se ne laže. Ne pravi se televizija tako. Pitajte stručnjake! I da ne bude zabune. Sa ovim da se odmah razumemo, veze nemaju ni Saša Popović, ni Brena. Oni su maestralni u poznavanju istog - napisao je voditelj ispod fotke koja je nastala u Grandovom studiju.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading