Plakala je kao kiša: Lepa Brena nije mogla da sakrije emocije

Autor:

30.03.2022 16:00

Foto:

Foto:

Suze Lepe Brene tada su obišle region



Čuvena pevačica Lepa Brena tokom svoje dugogodišnje karijere postigla je maltene sve o čemu jedna umetnica može da sanja. Pevala je pred milionima, snimala filmove, vlasnica je nekih od najpopularnijih i najlepših domaćih pesama, međutim jedan događaj ostao joj je u ne tako lepom sećanje.

Pročitajte Konstrakta je zemljotres: Lepa Brena izričita o našoj predstavnici na predstojećoj Evroviziji

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Naime, popularna pevačica dva puta pokušala je da učestvuje na Evroviziji, no u tome nije uspela. Suze Lepe Brene nakon pomenutog neuspeha obišle su regiona, a povodom svega svojevremeno se oglasila i sama pevačica:

- Verujem da je u to vreme, pesma 'Sitnije, Cile' bila preteča cele muzičke scene, to je bila pop muzika sa etno elementima. Meni je žao i dan danas što nije otišlo. Posle sam probala sa pesmom 'Miki, Mićo', ali kad sam videla koliko je bilo zakulisnih radnji, nisam želela u svemu tome da učestvujem. Sting je 20 godina kasnije počeo da pravi muziku sa etno elementima. Bila sam srećna zbog toga - objasnila je Brena u jednoj emsiji.

Pročitajte Mlađa nego pre 30 godina: Lepa Brena nekad i sad

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

U vreme kada je poželela svoju zemlju da predstavlja na Evroviziji, Brenu je i dalje pratio 'Slatki Greh', a ni oni nisu ostali imuni na neuspeh.

- Plakali smo svi tad, i Slatki Greh i ja, kao mala deca, i prvi i drugi put. Tad sam se zarekla da neću ići na Evroviziju. To pripada mladim ljudima, koji su inovativni, koji su spremni da budu svoji, originalni, malo otkačeni, ali da zaista donesu nešto novo - zaključila je Brena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading