Aleksandra Prijović

Istina izašla na videlo: Prija otkrila šta misli o Breni, šta će Filip reći na to?

Autor:

06.02.2023 12:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Prija i Brena imaju ovakav odnos, istina je izašla na videlo



Aleksandra Prijović slovi za jednu od najpopularnijih pevačica u regionu, u prilog čemu govori zakazan koncert u Areni. Godine truda i rada su se isplatile, a prema Aleksandrinim rečima sama se izborila za sve što je postigla.

Pročitajte Sve za malog Aleksandra - Prija i Filip sina odveli na posebno putovanje, ovo je odmor iz snova (foto)

Instagram

 

- Koleginicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi sve uspehe mogle da mi oproste i pređu preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Ispada nekad da bez Filipa i Brene ne bih ni uspela. Akcenat je na njemu uvek, bez obzira na to što sve poesme i spotove sama finansiram. Njegova porodica mi nikada nije finansijski pomagala, sve sam od prvog dana sama finansirala - ispričala je Aleksandra za Svet i dodala: 

Pročitajte Nerazdvojni - On joj pomaže svuda i u svemu

Luka Šarac

 

- Rano sam počela da se bavim ovim poslom, sa 14 godina i tako sam vaspitana i naučena - trudila sam se da se sama izborim i zaradim svoj dinar. Nikada nikome nisam tražila i nikome nisam ostala dužna, uvek sam se trudila da ne zavisim ni od koga. Zato sam sve sama uložila u svoju karijeru, tako da nikada neće doći dan da neko kaže da je uložio u mene, jer sam ja sve sama uradila.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading