Aleksandra Prijović

Nerazdvojni: On joj pomaže svuda i u svemu

Autor:

17.10.2022 13:44

Foto:

Foto:

Sin pevačice Aleksandre Prijović ouševio sve



Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Aleksandra Prijović koja je publiku osvojila svojim glasom kada se pojavila u takmičenju Zvezda Granda, važi za damu koja u proteklih nekoliko godina oduševljava publiku svojim glasom, pesmama, ali i stasom. Otkako se ostvarila u ulozi majke, pevačica je u nekoliko navrata isticala da joj je porodica sve i da teško podnosi momente razdvojenosti od sina Aleksandra, pa tako svaki slobodan trenutak provodi sa svojim naslednikom, igrajući se, ali i obavljajući sve tekuće obaveze.

Instagram screenshot @aleksandraprijovic

 

 

 

Pročitajte Na vespi - Aleksandra Prijović ukrala titulu najbolje stilizovane na estradi

 

Nedavno je Aleksandra preko svog Instagram profila podelila sliku na kojoj joj sin Aleksandar pomaže u kupovini na pijaci, tako što vuče veliki ceger, a ona ide iza njega. Pokazujući da oni uvek idu zajedno i da on mami pomaže od malih nogu u svim poslovima, oduševivši sve njene pratioce. Kao pravi mali džentlmen. Pevačica je leto provela radno, nastupajući širom zemlje, ali i regiona, sa tek ponekim danom pauze i predaha, koje je koristila kako bi sa porodcom punila baterije krstareći Jadranskim morem. Od kako je izdala novi studijski album, nekoliko pesama se izdvojilo koje su postale pravi hitovi, koje publika sa poznatom pevačicom peva u glas, od početka do kraja.

Ali i pored brojnih obaveza, nastupa, i snimanja ona stiže da poseti svoju baku i deku, sa kojima je proslavila i svoj rođendan. Aleksandra je bila i jedan od izvođača koja je pevala, ali ujedno i slavila veliki trijumf i pobedu naših odbojkašica, uživajući u slavlju i veselju sa zlatnim devojkama.

Instagram screenshot @aleksandraprijovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading