Veljko i Bogdana

Pola decenije zajedno: Veljko i Bogdana slave pet godina ljubavi (foto)

Autor:

31.01.2023 20:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Veljko i Bogdana Ražnatović danas slave pet godina ljubavi



Veljko i Bogdana Ražnatović prošle godine proslavili su treću godišnjicu braka, ali njihova ljubavna priča započela je pre pola decenije. Glavni „krivac“ što su oni danas zajedno je Veljkova sestra Anastasija koja je kako je sama rekla, „kumovala“ njihovoj ljubavi.

Pročitajte Bogojavljenje - Ovako je Veljko plivao za Časni krst (video)

Instagram

 

- Istina je da sam ja kumovala upoznavanju Veljka i Bogdane. Ja sam nju ugledala na Kopaoniku, nisam je ni znala i samo sam joj prišla i rekla da je prelepa. 'Ja mislim da si ti za mog brata super devojka, on je lud i mora da se smiri, ti si prava', to sam joj rekla. Onda je ona rekla da se ni ne znaju, a ja kada sam ih upoznala, ona ga je prvi put šikanirala. On je bio preneražen, jer je navikao da mu svaka devojka pada pod noge. Sledeći put sam ih opet spojila, a njoj sam rekla da spusti loptu. Tada su se poljubili i od tada se nisu razdvojili – ispričala je jednom prilikom pevačica, a priču je potvrdio i Veljko:

Pročitajte Ovo se čekalo - Bogdana pokazala trudnički stomak, njen izgled svi komentarišu (foto)

Mirko Tabašević

 

- Našem upoznavanju je kumovala moja Anastasija. Mi svake zime idemo na Kopaonik i tamo je u jednom restoranu bila Bogdana sa sestrama. Upoznali smo se, ali Bogdana prvo nije htela ništa da ima sa mnom. To me je posebno privuklo, pa sam krenuo da je osvajam – kazao je Veljko koji je tada važio za velikog zavodnika.

Cecin sin danas slavi pet godina otkako je uplovio u ljubavnu priču sa svojom izabranicom, te se pohvalio na svom Instagram nalogu:

Pročitajte Porodica Ražnatović slavi Svetog Nikolu - Trudna Bogdana oduševila goste, pesma i muzika do zore (foto)

 „Pola decenije sa mojom vučicom. 31. januar, volim te, Bogdana“, napisao je Veljko pored njihove fotografije, a usledile su brojne čestike.

Kao kruna Veljkove i Bogdanine ljubavi došao je sin Željko, a uskoro stiže i drugi naslednik koji će nositi ime Krstan.

Creative Couple Media

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Lucija

11.03.2023 01:05

Ovaj njen decko ima jako tanke usne.Dali treba botox,filere,filtere?Ceco?