Viktor Živojinović

Presekla: Brena donela odluku koja će Viktoru promeniti život, njemu se nikako neće svideti

Autor:

08.02.2023 14:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Brena donela neočekivanu odluku, ali Viktoru se neće svideti



Nova godina za Viktora Živojinovića počela je veoma lepo. Mlađi sin Lepe Brene i nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića, napustio je porodičnu vilu na Bežanijskoj kosi i uselio se u svoj stan na Novom Beogradu. Luksuzna nekretnina od 140 kvadrata u poznatom naselju iznosila je 700.000 evra, a budući da je Viktor stan dobio od roditelja, Brena je postavila pravila ponašanja.

Pročitajte 140 kvadrata na 40. spratu, pogled na ceo Beograd - Pogledajte u kakvom luksuzu živi Brenin i Bobin sin (video)

Ata Images

 

Naime, kako piše Star, Lepa Brena želi da njeni sinovi budu samostalni, pa budući da sada žive odvojeno od nje i Bobe, pevačica smatra da o svemu treba sami da brinu, pa tako i održavanju higijene.

- Pred Novu godinu Viktor se uselio u stan na 40. spratu luksuzne zgrade i stalno mu dolazi društvo, pravi žurke i luduje, a mama i tata ga više ne proveravaju. Iako je imao potpuni komfor na Bežaniji Viktor je ipak želeo da se osamostali i odvoji od roditelja. Međutim, odmah su nastali problemi. Kada je zamolio Brenu da mu pomogne oko čišćenja stana i pranja veša, ili da mu pošalje kućnu pomoćnicu koja bi mu čistila stan, reakcija majke ga je šokirala - priča izvor za pomenuti list i dodaje:

Pročitajte Devojke mogu samo da joj zavide - U luksuzni stan Viktora Živojinovića upravo se uselila ona

ATA Images

 

- Nije očekivao da će Brena tako da se postavi. Rekla mu je otvoreno da ako želi da živi sam onda sve mora sam da radi, jer je i njegov otac Boba u tim godinama čistio svoj momački stan i nikada nije imao kućnu pomoćnicu. Brena neće da mu šalje pomoćnice jer smatra da on može sam 15 minuta dnevno da izdvoji da usisa i da gurne sudove u mašinu za pranje. Ako je kod nje imao sve i bio razmažen, sada mu to ne dozvoljava. Viktor se u početku bunio, ali onda je i on shvatio da je Brena u pravu, pa sada posle svake žurke zasuče rukave i sa drugaricama sredi stan za tili čas.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading