Selin Dion

Selin Dion posle duže vremena na javnom događaju, bolest postala vidljiva na fotografijama

Autor:

05.02.2024 10:01

Foto: Emma McIntyre / Getty Images for The Recording Academy

Foto: Emma McIntyre / Getty Images for The Recording Academy

Posle teške dijagnoze konačno u javnosti, izgled Selin Dion privukao pažnju javnosti



Nakon što joj je dijagnostikovan sindrom ukočene osobe (SPS), pevačica Selin Dion povukla se iz javnosti kako bi se u potpunosti posvetila oporavku. 

Na iznenađenje mnogih Selin Dion se juče u društvu starijeg sina Rene-Čarlsa Andželila pojavila na dodeli Gremi nagrada, a njen izgled privukao je veliku pažnju javnosti.

Amy Sussman / Getty Images

 

- Hvala svima! Volim vas. Kad kažem da sam srećna što sam ovde, zaista to mislim od srca.

Oni koji su bili toliko blagosloveni da budu ovde na dodeli nagrada Gremi nikada ne smeju da uzimaju zdravo za gotovo ogromnu ljubav i radost koju muzika donosi u naš život i život ljudi širom sveta. 

Pročitajte Nepokretna - Selin Dion se oseća loše

- Sada ću sa velikom radošću uručiti nagradu Gremi, koju su mi dve legende, Dajana Ros i Sting, uručili pre 27 godina. Ovo su izvanredni kandidati za album godine - rekla je.

Amy Sussman / Getty Images

 

Ipak, izgled Selin Dion zabrinuo je njene fanove koji smatraju da nije ni bleda senka od one žene, te da je njena bolest uzela maha.

Pročitajte Pop divi dijagnostikovana retka bolest, potpuno skrhana obratila se fanovima, njene reči kidaju dušu

Podsećanja radi, sindrom ukočene osobe je neurološki poremećaj koji se uglavnom javlja u dobi između dvadestet i pedeset godina od kojeg češće obolevaju žene nego muškaraci.

Ovu bolest karakteriše ukočenost mišića u telu i povećana osetljivost na buku, dodir i emocionalni stres. To izaziva grčeve mišića, što je pevačicin PR tim u jednom obaveštenju objasnio.

Neilson Barnard / Getty Images for The Recording Academy

 

- Selin u poslednje vreme pati od mišićnih kontrakcija, zbog kojih ne može normalno i sigurno da se kreće po sceni. Budući da je u rukama stručnjaka, verujemo da će se uskoro oporaviti i vratiti koncertima - pisalo je.

 

 

Komentari. (0)

Loading