Modni promašaju i pobede Gremi nagrada: Lejdi Gaga graciozna diva, Paris Hilton i cirkoni kao s buvljaka

Autor:

04.04.2022 12:29

Foto:

Foto:

Gremi nagrade su dodeljene, a nas uvek najviše zanima šta su poznati poneli na crvenom tepihu, ko je bio modni promašaj, a ko je trijumfovao



Dodela 64. Gremi nagrada završena je slaveći talentovane umetnike koji su ispunili naše uši hit melodijama tokom protekle godine. Većina velikih nagrada pripala je grupi Silk Sonic. Odneli su kući neverovatna četiri Gremija, uključujući ploču godine, pesmu godine, najbolju R&B izvedbu i najbolju R&B pesmu. Olivija Rodrigo je osvojila tri Gremija, uključujući najboljeg novog izvođača, najbolju pop solo nastup i najbolji pop vokalni album. Džon Batist osvojio je nagradu za album godine.

Mi vam donosimo modna izdanja koja su nam najviše privukla pažnju.

Paris Hilton nikada neće odustati od šljokica, kristala, svega što sija. Luksuz i raskoš su uvek atributi koji je opisuju, sve je već viđeno i dosadno.

Pročitajte i: Modne pobede i promašaji Oskara - Nikad bolja Mina Kunis, Penelope Kruz razočarala

Džastin i Hejli Biber ovoga puta nas nisu oduševili. Njenoj haljini fali detalja, previše je obična, a i ona izgleda umorno i smoreno, dok Džastin kao da je pošao da baci đubre. Volimo oversajz odela, ali Džastine, ovo je too much. Kapa je okej za street style izdanja, ali ne i za crveni tepih.

Pročitajte i: Modni trijumfi i poneki blam - Šta su poznati obukli na premijeri "Bilo jednom u Srbiji": Sloboda razočarala, Dragana kao iz Holivuda

Džon Ledžend i Krisi Tajgen par koji uvek želi da fascinira, i uvek da bude i centru pažnje gde god da se pojavi. Roze boja jeste moderna, to nam je Valentino revija potvrdila, ali vrišti "gledajte u mene, slikajte mene", dok je Džonovo sjajno odelo skroz na mestu.

Pročitajte i: Modni promašaji i trijumfi Pesme za Evroviziju - Ana Stanić iznendaila, Uraganke već viđeno

 

 

Od Bili Ajliš smo naviklli da je uvek u svom svetu i drugačijem fazonu, i da je ne zanima šta drugi misle o tome kako izgleda.

Roksanda Ilinčić ponovo zadivila svet - LFW u znaku srpske dizajnerke

 

 

Lejdi Gaga s godinama je postala prava diva. Nekadašnja njena izdanja uvek su bila tu samo da fasciniraju bez mnogo ukusa, dok sada za nju imamo samo reči hvale. Bravo!

Glamurozni start Nedelje mode u Milanu - O providnoj Fendi haljini Bele Hadid svi pričaju

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading