Sara Jovanović

Samo što je napunila 29 godina: Sara Jo otkrila najlepše vesti, 2023. doneće njega

Autor:

17.12.2022 17:31

Foto:

Foto:

Atraktivna pevačica Sara Jo otkriva kakvo rođendansko iznenađenje joj je priredio dečko Žiga Sotlar i kako su se proveli u Milanu



Kad je u ponoć na svoj 29. rođendan dobila kovertu od dečka, slovenačkog koreografa Žige Sotlara, pevačica Sara Jovanović nije mogla da poveruje da će joj se ostvariti san da prisustvuje koncertu pevačice Rosalije u Milanu. Srpska umetnica rad svoje španske koleginice prati već godinama i priželjkivala je da je sluša uživo. Osim što je nabavio ulaznice, Sarin emotivni partner je do detalja razradio posetu italijanskom gradu.

Pročitajte Intimna proslava 29. rođendana - Sara Jovanović sa njim uživa u svakoj prilici

Instagram

 

- Znam da je bila gotovo nemoguća misija naći karte za njen nastup, koncerti koje je održala u okruženju bili su rasprodati za nekoliko sati. Žiga je, međutim, nekako uspeo da ih nabavi. Takvim gestom me je oduševio. Bila sam zbunjena kad mi je dao kovertu, nisam ni pretpostavila šta se nalazi u njoj. Kad sam videla o čemu je reč, oduševila sam se, i potom sam s velikim nestrpljenjem čekala to putovanje.

U Milano su stigli na dan koncerta.

- Otišla sam potpuno spremna, na jutjubu sam odgledala sve njene koncertne snimke i video-spotove, jer zaista uživam u onome što Rosalija radi. Ima neverovatne nastupe. Ipak, jedno je gledati je na računaru ili telefonu, a nešto sasvim drugo uživo prisustvovati spektaklu. Iako sam znala šta mogu da očekujem, opet me je fenomenalnim nastupom ostavila bez teksta. Ona jasno pokazuje da u muzičkoj industriji ne postoje pravila, da uvek sve može da se uradi i na drugačiji način. Mislim da sam je upravo zbog toga najviše zavolela, jer neprestano potvrđuje da zapravo nema pravila i recepata i da samo treba biti kreativan.

Pročitajte Verena Sara Jo - Ko je misteriozni muškarac koji je zaprosio

Profimedia

 

Mladi ljubavni par imao je vremena da uživa u znamenitostima Milana.

- Bilo je prilično hladno za početak decembra, ali nije padala kiša, pa smo obišli centar, čuvenu katedralu Duomo i deo oko nje. Iako sam do sada već nekoliko puta bila u Milanu, sigurna sam da postoji mnogo skrivenih i zanimljivih mesta koje nisam uspela da vidim tokom tih poseta.

Instagram

 

Pevačica otkriva da su ona i njen dečko isti tip osobe, da vole da osluškuju partnera i da mu često priređuju iznenađenja. Iako žive na dve adrese, njihovoj vezi ne manjka romantike.

- Oboje se trudimo da kroz te male, simpatične gestove, poput šetnje, kolača ili nečeg trećeg, ispunimo i oplemenimo dan, usrećimo jedno drugo. Povod za iznenađenja ne tražimo samo u obeležavanju značajnih datuma, godišnjica ili rođendana. Mislim da je u tome lepota zrele, iskrene i čiste ljubavi, da bude što više tih sitnica koje život znače, a tokom proteklih godinu dana, koliko smo nas dvoje zajedno, bilo je mnogo takvih događaja.

Pročitajte Preokret - Sara Jo odgovorila na prozivke Ace Lukasa

Instagram

 

S obzirom na to da Sara živi u Beogradu, a Žiga u Ljubljani, viđaju se kad god im to obaveze dozvole.

- Nas dvoje se šalimo da nam veza i nije toliko na daljinu jer dosta vremena provodimo zajedno, pošto je on često u Beogradu zbog posla, a i ja odem u Ljubljanu kad god sam slobodna. Uostalom, to i nije neka velika kilometraža pa do sada i nismo osetili neke ozbiljnije muke veze na daljinu.

Goran Popovski

 

Sara će u skorijoj budućnosti obožavaoce obradovati novim albumom na kome studiozno radi već duže vreme.

- Iako sam krajem prošle godine napravila lep plan, s vremenom se sve pretumbalo jer je 2022. bila mnogo dinamičnija i sadržajnija nego što sam očekivala. Sve to je uticalo na rad na albumu, koji privodim kraju. Dva singla, “Vatra” i “Zar ne”, već sam izbacila, to je prava uvertira za ono što publiku očekuje uskoro.  

Gloria

 

 

Komentari. (0)

Loading