Maša Memedović

Maša Memedović prošetala čizme iz „second handa“, pa bravo (foto)

Autor:

24.10.2023 12:57

Foto:

Foto:

Čizme Maše Memedović ultimativni su hit jesenje sezone



Maša Memedović privlači veliku pažnju javnosti otkako se probila na influenserskom nebu Srbije. 

Ćerka poznatog voditelja nedavno je izgovorila sudbonosno „da“ dugogodišnjem izabraniku Bogosavu Apostoloviću, a o njenoj venčanici i danas se priča.

Ekscentričan modni stil, mladu devojku izdvaja iz mase, a nove čizme Maše Memedović koje je pokazala na Instagramu glavni su trend ove jeseni.

Instagram

 

Na Mašinom profilu na pomenutoj društvenoj mreži često možemo videti fotografije i video zapise sa raznih putovanja, gde joj društvo prave suprug ili otac. 

Ponekad Memedovićeva ćerka napravi izuzetak, pa podeli i neku odevnu kombinaciju, a ovaj put zaintrigirala je upravo jednom takvom.

Čizme Maše Memedović možete imati i vi za svega nekoliko hiljada dinara

Odnedavno gospođa Apostolović poznata je kao jedna od onih dama koje ne vole da troše velike pare na odevne kombinacije, već je majstor da se za što manje novca obuče kao dame sa crvenih tepiha. 

Instagram

 

Setimo se samo njenog prugastog odela od svega hiljadu dinara iz „second hand“ šopa, identičnog onom koji je tada nosila Hejli Biber.

Pročitajte Udala se Maša Memedović - Da li ste nekad videli lepšu mladu (foto)

Tako je i nedavno oduševila jednostavnim, a efektnim jesenjim stajlingom. U prvom planu svakako su čizme Maše Memedović, takozvane kaubojke koje su ultimativni modni trend ove sezone.

 

 

Obuću, kao i ceo autfit influenserka je kupila ponovo u prodavnici polovne garderobe. U jesenjim bojama i tonovima je iznova zadala modni zadatak pripadnicama ženske populacije, a čizme ispod kolena sa rezbarenim motivima možete pronaći u bilo kojoj radnji, cena im je prava sitnica.

Komentari. (0)

Loading