Jelisaveta Orašanin

Od nje je nasledila lepotu: Jelisaveta Orašanin i njena mama danas proslavljaju rođendan (foto)

Autor:

13.11.2023 17:26

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Jelisaveta Orašanin rođendan proslavlja danas, u njenoj porodici ovo je važan dan ali ne samo zbog nje...



Jedna od omiljenih glumica mlađe generacije, Jelisaveta Orašanin svakog trinaestog dana u mesecu novembru prima čestitke i lepe želje povodom njenog divnog dana.

Ove godine Jelisaveta Orašanin rođendan je dočekala u društvu prijatelja u beogradskoj kafani gde se slavilo do ranih jutarnjih sati. 

Instagram

 

Kako to i biva, slavljenica je bila najveselija a tamburaši su celo veče svirali njene omiljene pesme. A od jutros najlepše čestitke dobila je od naslednikaPetre i Bogdana koji su se i ove godine potrudli da iznenade mamu. 

Ipak, gotovo niko nije znao da je lepa glumica rođena istog dana kada i njena mama, pa one svake godine zajedno duvaju svećice sa rođendanske torte.

Jelisaveta Orašnin rođendan posle nekoliko godina proslavlja u Beogradu

Supruga Miloša Teodosića objavila je niz fotografija na "Instagramu" iz prestoničkog restorana gde je danas upriličen porodični ručak povodom dva rođendana koja se proslavljaju u njihovoj porodici.

Ovo je jedna od retkih prilika gde imamo priliku da vidimo Jelisavetinu mamu, a ono što se odmah primeti jeste da je ona lepotu nasledila od majke.

Pročitajte Petra ista tata, Bogdan ima mamin osmeh - Najnovije fotografije dece Jelisavete i Tea

Čestitke i lepe želje nizale su se u komentarima, a Jelisaveta Orašanin rođendan je proslavila baš onako kako je i zamišljala godinama unazad dok je živela van granica naše zemlje.

Komentari. (0)

Loading