Jelisaveta Orašanin

Izgled devojčurka upotpunila je papreno skupim modnim dodatkom: Za ovo je Jelisaveta Orašanin dala nekoliko hiljada evra (foto)

Autor:

03.10.2023 18:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Stil Jelisavete Orašanin uvek je besprekoran, glumica ne ume da pogreši u modnom odabiru



Jelisaveta Orašanin sa suprugom Milošem Teodosićem i decom nedavno se vratila u rodni Beograd iz Bolonje gde su godinama živeli zbog profesionalnog angažmana proslavljenog košarkaša. 

Glumica nije krila koliko je srećna što će konačno imati više vremena za porodicu i prijatelje sada kada ima pomoć baka, deka, tetaka i robine koja su željna da čuvaju Petru i Bogdana. Kada god joj obaveze dozvole, dramska umetnica voli da izađe sa prijateljicama, a tada se najviše komentariše stil Jelisavete Orašanin.

Instagram

 

 

Teodosićeva supruga važi za jednu od najzgodnijih dama na srpskoj javnoj sceni. Neretko objavljuje fotografije iz provoda, a njeni stajlinzi neretko raspamete pripadnice lepšeg pola pošto Jelisaveta skoro nikada ne greši u modnom odabiru.

Pre izvesnog vremena glumica je objavila fotografiju iz lifta koja je pobrala samo komplimente na društvenim mrežama. Naime, lepa supruga Miloša Teodosića pokazala je na delu kako izgleda stil Jelisavete Orašanin kao i izvajano telo koje je i posle dva porođaja kao isklesano.

Boško Karanović

 

 

Stil Jelisavete Orašanin prekopiraće mnoge dame

Ipak, ovog puta je veću pažnju privukao njen stajling koji ostavlja bez daha.Orašaninova je za dnevnu varijantu ponela crni dekoltirani top sa dezenom višnjica, kratku crnu lepršavu suknjicu, a odevnu kombinaciju upotpunila je zelenim papučama na štiklu, ali i torbicom marke "Dior", čija se cena kreće od 2.900 do 5.400 evra, u zavisnosti od veličine.

Mnogi pratioci na socijalnim platformama su komentarisali da izgleda poput devojčice, te nema sumnje da je mnogim mlađim devojkama zadala domaći zadatak.

Instagram

 

 

Pročitajte Za ovo treba hrabrosti - Jelisaveta Orašanin na meti komentara, da li je moguće da ovako izgleda

O Jelisavetinom izgledu često se polemiše, kako je moguće da je tako zgodna nakon dve trudnoće i porođaja, a ona je u jednom od intervjua istakla da je veoma teško voditi računa o ishrani i načinu života pored dvoje male dece, te da joj to nije dato od Boga već da naporno trenira i odriče se mnogih ugođaja kako bi izgledala savršeno.

Komentari. (0)

Loading