Jelisaveta Orašanin

Provokativnije ne može: Jelisaveta Orašanin u nikad kraćoj suknji (foto)

Autor:

18.10.2023 10:42

Foto:

Foto:

Izgled Jelisavete Orašanin iz dana u dan je sve bolji



Jelisaveta Orašanin osim što je jedna od najtalentovanijih glumica s pravom važi i za jednu od najzgodnijih. Zato ne iznenađuje činjenica da se izgled Jelisavete Orašanin uvek komentariše u superlativu s obzirom na to da su iza nje dva porođaja u kratkom vremenskom periodu.

Instagram

 

Mlada glumica ne odstupa od trendi i mladalačkog stila kojem je godinama verna. Po mišljenju modnih kritičara, Jelisaveta nikada ne greši kada je reč o komadima garderobe koje pažljivo bira za određenu priliku.

Tako je bilo i ovog puta, kada je rešila da se opusti i uživa u večeri sa prijateljicama.

Izgled Jelisavete Orašanin oduševio

 Supruga Miloša Teodosića rešila je da u prvi plan istakne duge i vitke noge, kao i savršeno izvajanu figuru, u čemu je uspela, sudeći po pozitivnim komentarima koje je dobijala na društvenim mrežama. 

 

 

Izgled Jelisavete Orašanin nije mogao da prođe nezapaženo. Naime, dramska umetnica se ovog puta opredelila za crni kaput klasičnog kroja, vrlo elegantan model koji seže malo ispod zadnjice i ima visoku kragnu, diše otmenošću i idealan je za oktobarske večeri.

Pročitajte Jelisaveta Orašanin ima novu boju kose, kakva promena (foto)

Jelisavetin kaput sakrio je od pogleda njenu odevnu varijantu, koja je po svemu sudeći bila kratka suknja ili haljina, pa su noge izložene pogledima u crnim poluprovidnim, takozvanim najlon-čarapama.

Instagram

 

Glumica je uz to ponela salonke s visokim i tankim štiklama, takozvane gole cipele koje su izrađene od providnog materijala, i sve je upotpunila jednostavnom crnom „Chanel“ kožnom tašnom.

Komentari. (0)

Loading