Jelisaveta Orašanin

Može li skuplje: Stajling Jelisavete Orašanin od 11.500 evra podigao prašinu (foto)

Autor:

20.04.2023 12:30

Foto:

Foto:

Stajling Jelisavete Orašanin privukao je dosta pažnje, da li je mnogo ovoliko izdvojiti za garderobu?Film "Izazov" u kojem je glavna uloga poverena Milošu Bikoviću sinoć je premijerno prikazan i u našoj prestonici.

Ovaj događaj okupio je brojna imena iz sveta glume, a osim glavnog glumca najviše pažnje nesumnjivo je privukla Jelisaveta Orašanin

Pročitajte Glumice oborile s nogu - Sloboda, Nina, Jelisaveta... Koja je imala najbolji stajling? (foto)

Ata Images

 

Glumica se na crvenom tepihu pojavila u skupocenom autfitu za koji je izdvojila 11. 500 evra.

Jelisaveta je nosila "Fendi" kaput u iznosu od 3000 evra, kao i crop-top sa potpisom istog brenda, ali je torba modne kuće "Šanel" ipak odnela titulu najskupljeg asesoara za koji je Jelisaveta izdvojila čak 8.000 evra.

Pročitajte Fotošop ili realnost? Ovako majka dvoje dece izgleda u bikiniju, nećete verovati (foto)

Ata Images

 

Stajling Jelisavete Orašanin naišao je na dosta komentara, a osim fensi "krpica" ona je ponosno prošetala i isklesane trbušnjake na kojima bi joj mnoge mame pozavidele.

Inače, Jelisaveta se često nalazi na listama najbolje obučenih dama sa javne scene, a neretko dobija komplimente na račun vitke figure koju i dalje ima uprkos dva porođaja. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Lucija

25.04.2023 21:14

Cijeniti cu je kada se obuce kvalitetno i lijepo sa malo novaca,ovo nije interesantno ,vjerujte,vise nikome.,nego antipaticno.

dragana

16.05.2023 15:16

Da, sigurno ih je ona zaradila. Dobro se cura udala.