Ceca Ražnatović

Postala baka po drugi put, a izgleda kao milion dolara: Ceca Ražnatović oduševila stajlingom, jedan detalj svi komentarišu FOTO

Autor:

17.04.2023 21:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stajling Cece Ražnatović ne prestaje da se komentariše



Ceca Ražnatović važi za jednu od najbolje stilizovanih dama sa domaće javne scene.

Budući da je veliki poznavalac mode, ona nas skoro svaki put iznenadi i obraduje nekim novim modnim iskorakom koji u rekordnom periodu postane trend. Tako je bilo i ovoga puta..

Pročitajte: Slavlje u domu Ražnatovića - Ceca ponosna na snaju Bogdanu, prelepo

Ata Images

 

Naime, ona se ispred jedne privatne klinike u kojoj se danas porodila njena snaja Bogdana Ražnatović pojavila skockana od glave do pete.

Pevačica je na sebi imala svilenu košulju sa "šanel" motivima preko koje je nosila perjani prsluk poznatog modnog brenda čija cena iznosi oko 1500 evra. 

Pročitajte: Čestitamo! Porodila se Bogdana Ražnatović, slavlje može da počne (foto)

Ata Images

 

Crne pantalone isticale su njene savršene obline, a na nogama je nosila čizmice u istoj nijansi.

Celokupni stajling Ražnatovićeva je zaokružila tamnim „Dior” naočarima i svedenim nakitom jedne od najpoznatijih juvelirskih kuća na svetu "Van Klif i Arpels".

Lančić i minđuše su, prema pisanju domaćih medija, iz kolekcije "Alhambra", a samo za naušnice Ceca je navodno izdvojila preko 2000 evra. 

Stajling Cece Ražnatović oduševio je mnoge, a komplimenti na račun njenog izgleda neprestano pristižu.

Ata Images

 

Podsećanja radi, Ceca Ražnatović je danas po drugi put postala baka, a njena snaja Bogdana je na svet donela zdravog dečaka.

Ponosni roditelji sinu su namenili ime Krstan, a beba je rođena istog datuma kao i Cecin suprug, Željko Ražnatović Arkan

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Lucija

18.04.2023 03:45

Bas se je grubo obukla,te kozne hlace ,koje uopce nepasu starijima,te grube cizme koje pasu mladim tinejdzericama,a ne bakama.Ceca je po prirodi grub tip zene,nije njezna,pa bi joj puno vise pasali njezniji ,zenstveniji autfiti.

Lucija

19.04.2023 05:31

Nisam je htjela uvrijediti,ali mi se uopce ne svidja nova Ceca.Previse se operira,sto bas nije znak da je sretna i da ima zdravo samopouzdanje.I sto je najzalosnije sa tim operacijama nije ljepsa.

lana

25.04.2023 21:16

Ceco ,zasto sebe zlostavljas sa tim operacijama i injekcijama?Sta si si tako ruzna?Problem je u glavi.Ti si bez tih operacija ljepsa.