Lanci i katanci: novi letnji modni trend!

Autor:

05.06.2021 18:00

Foto:

Foto:

I ove sezone u modi su predimenzionirane minđuše, od zlata, sa raznim dodacima kao što su kugle, kuke, perle, alke i - ako baš volite - cveće



Kad je nakit u pitanju, ovog proleća i leta nikako nije aktuelna klasika. Sa ušiju treba da vise što glomaznije minđuše u zlatnoj boji, kako biste bili u centru pažnje gde god da ste. Prošle godine u ovo doba, osim na tašnama, lanci su se nosili oko vrata, zglobova i na ušima. I ove godine su moderni, samo što su još krupniji. Imaju ih sve modne kuće, od one Viktorije Bekam preko Givenchyja do Hérmesa.

Pročitajte i Rijana, Kejt Mos, Naomi Vots - Minđuše s potpisom naše dizajnerke obožavaju svetske zvezde (foto)

Getty Images

 

No, ako ne volite da kupujete nešto što je trendi samo jednu-dve sezone, ne brinite, u modi su i biseri. Ipak, to nisu prave perle kakve su nanizane oko vrata nosile vaše bake, već biseri od različitih materijala, raznih oblika i veličina. A zahvaljujući Hariju Stajlsu koji je na crvenom tepihu na Met gali 2019. godine imao samo jednu bisernu minđušu, u sezoni proleće i leto 2021. identičan momenat primećen je kod mnogih modnih dizajnera, najčešće u kolekcijama za muškarce.

Pročitajte i Vojvotkinja diktira modna pravila - Minđuše Megan Markl rasprodate za 10 minuta

Getty Images

 

Ukoliko je vaš stil da nosite rasparene minđuše ili samo jednu veliku, ovo je vaše vreme, a kad poželite da budete sto odsto trendi, stavite jednu dugačku zlatnu minđušu sa asimetričnim biserima i alkama nanizanim u lanac, sa nekim dodatkom na kraju, koji može biti u obliku cveta.     

 

Komentari. (0)

Loading