Vojvotkinja diktira modna pravila: Minđuše Megan Markl rasprodate za 10 minuta

Autor:

02.06.2018 17:11

Foto:

Foto:



Kada je samo tri dana posle kraljevskog venčanja iz snova, Megan Markl imala svoj debi kao vojvotkinja od Saseksa, sigurno se nije nadala da će garderoba i modni dodaci, koje je odabrala za proslavu rođendana princa Čarlsa, biti istog trena rasprodani.

Megan Markl: Savršen autfit za prvo pojavljivanje nakon venčanja (foto)

A da će samo za deset minuta planuti njena kreacija, najmanje se nadala dizajnerka nakita Vanesa Tagendaft, čije je minđuše od 18-karatnog ružičastog zlata, posute dijamantima Megan Markl odabrala za prvi službeni izlazak u javnost kao supruga princa Harija. Minđuše, koje se na službenoj stranici dizajnerke prodaju za 2700 evra, rasprodate su za deset minuta.

Venčanica o kojoj priča ceo svet: Koji dizajner stoji iza elegantne haljine Megan Markl

- Minđuše su otišle za deset minuta! Bilo je ludo. A pripadajuća ogrlica i narukvica, koje imaju isti motiv, rasprodate su nešto kasnije, zato sada imamo podužu listu čekanja. Sve je to neverovatno - izjavila je za People dizajnerka.

Vojvotkinja u centru modnog skandala: Venčanica Megan Markl je plagijat?

Iako njen nakit nose i Madona, En Hatavej, Kejt Hadson, kaže kako se ništa ne može uporediti sa pojavljivanjem Megan Markl s njezinim minđušama, samo nekoliko dana posle venčanja.

-Mislim da je to najvažniji trenutak u mojoj karijeri. Megan je divna osoba, a čast da upravo moje minđuše nosi kada debituje kao vojvotkinja je neopisiva - rekla je.

Inače, Megan Markl, otkako se preselila u London, rado nosi upravo nakit ove dizajnerke.

Megan Markl: Druga mladina haljina na venčanju je potvrda da je Britanija dobila “vojvotkinju od stila” (foto)

-Ona ostavlja utisak izuzetno drage osobe, zato se ljudi lako poistovećuju s njom. Žene žele da budu kao ona - jednostavne i šik - objasnila je Tagendaftova.