Petra i Bogdan

Petra ista tata, Bogdan ima mamin osmeh: Najnovije fotografije dece Jelisavete i Tea

Autor:

06.11.2023 15:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Deca Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića konačno u javnosti



Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić već šest godina su u srećnom braku, a kao kruna ljubavi došli su ćerka Petrasin Bogdan koje je poznati par dugo skrivao od očiju javnosti.

Međutim, deca Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića uslikana su sinoć na košarkaškoj utakmici između Crvene zvezde i Budućnosti.

Ata Images

 

Mališani su sa mamom pratili utakmicu i zdušno navijali za tatu. Deca Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića bila su vesela i nasmejana, pa su privukla pažnju svih prisutnih.

Pročitajte Izgled devojčurka upotpunila je papreno skupim modnim dodatkom - Za ovo je Jelisaveta Orašanin dala nekoliko hiljada evra (foto)

Nemoguće je bilo ne primetiti da mala Petra liči na mamu, dok je sin tatina kopija.

Ata Images

 

Po završetku utakmice kada je Crvena zvezda odnela pobedu, Petra i Bogdan su izašli na teren da zagrle tatu, a ovaj prizor apsolutno je ukrao sve poglede.

Ata Images

 

Podsetimo, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić venčali su se u junu 2017. godine. Ćerkica Petra rođena je u Los Anđelesu u februaru 2019. godine, dok je sin Bogdan na svet stigao u Bolonji, u januaru dve godine kasnije.

Pročitajte Niko nije ni sanjao, italijanski mediji bruje - Odluka Miloša Teodosića šokirala, nisu mogli da se dogovore

Nakon prve trudnoće glumica za medije govorila o borbi koju su ona i suprug vodili kako bi se ostvarili kao roditelji.

– Više od svega želeli smo dete. Ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala.

Podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster. Ali, danas imamo Petru. To je priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan – rekla je ona posle rođenja ćerke.

 

Komentari. (0)

Loading