Anđelka Stević-Žugić

Ove godine ih je četvoro: Anđelka proslavlja 39. rođendan (foto)

Autor:

23.10.2023 14:03

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Anđelka Stević-Žugić rođendan proslavlja danas, čestitke se samo nižu



 U domu porodice Žugić 23. oktobar je poseban dan jer Anđelka Stević-Žugić rođendan proslavlja.

Na glumičinu adresu još od sinoć pristižu čestitke i lepe želje povodom njenog 39. rođendana, a neke od najzanimljivijih podelila je na Instagramu sa svojim pratiocima.

ATA Images

 

Tačno u ponoć prvi joj je čestitao suprug Marko, da bi jutros to učinili i naslednici Jakša i petomesečna Čarna koja ponosno nosi titulu mezimice u porodici. 

Od kolega i prijatelja, Anja Mandić i Anđela Jovanović imale su specijalne želje za lepu glumicu koje su podelile javno na društvenim mrežama, što je Anđelka ponosno podelila i sa svojim pratiocima.

Anđelka Stević-Žugić rođendan proslavlja u krugu najmilijih

Dramska umetnica poznata je po tome što se trudi da privatni život što više sakrije od znatiželjnih medija i očiju javnosti, te verujemo da će organizovati intimnu proslavu u krugu porodice i prijatelja. 

Instagram

 

Anđelka Stević-Žugić rođendan, i to 39. po redu, pamtiće kao veoma poseban, s obzirom na to da je njena porodica od pre nekoliko meseci uvećana za broj, pa joj je tako ovo prvi divan koji proslavlja sa ćerkicom.

Pročitajte Anđelka Stević-Žugić prvi put o ćerki i suprugu - Svaki dan nam je isti, beba...

Slavljenica danas ne skida osmeh sa lica, a i što bi kada je njen dan. 

Instagram

 

Podsetimo, prethodni rođendan glumica je proslavila u jednom beogradskom restoranu, gde je prvi put prisustvovao i njen sadašnji suprug, da bi se ubrzo posle toga saznalo da je Anđelka u blagoslovenom stanju.

Komentari. (0)

Loading