Anđelka Stević Žugić

Anđelka Stević Žugić iskreno o razvodu: To nije uspelo da me poremeti

Autor:

10.04.2024 20:33

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Anđelka Stević Žugić otvorila dušu, istina o razvodu se više ne može sakriti



Nakon razvoda od Darija Prpića, Anđelka Stević Žugić je sreću pronašla pored biznismena Marka Žugića, kome je u maju podarila ćerku Čarnu.

Boško Karanović

 

Iako bivšeg supruga ne spominje u javnosti, Anđelka Stević Žugić je tokom gostovanja na S1 radiju iskreno govorila na temu razvoda, a njene reči će mnogi razumeti. 

Pročitajte Anđelka, ali više ne Prpić - Evo kako se glumica preziva nakon venčanja

- Mogu samo da kažem kako je bilo meni. I razvela sam se i ponovo sam se udala, ako uopšte mogu to da stavljam u isti koš, iako su potpuno različite stvari.

Iz sebi vrlo jasnih i najkonkretnijih emocija, osećanja i pobuda, sve to što se dešavalo nije uopšte uspelo da mi uđe u kuću i da mene poremeti.

Konkretno u tom periodu sam se okružila jakim utvrđenjem mojih najbliskijih prijatelja i porodice, nije to milijardu ljudi... I nije me ništa okolo zanimalo. Uopšte me nije zanimao ničiji stav, mišljenje i tako dalje.

I to je poenta, ne možeš sa svima da deliš intimu i problematiku stvari, nema potrebe.

Pročitajte Mislila sam da neću više rađati... Anđelka Prpić progovorila o suprugu i deci

Na pitanje da li smatra da je u Srbiji razvod i dalje sramota, Anđelka Stević Žugić iskreno je odgovorila:

- Smatram. Kada igram u većem i u manjem mestu; kad u Beogradu na početku pitam: „Čekaj, je l' ima ovde razvedenih?” Da vidimo, prosto, s kim razgovaram... 

Jave se svi, ja kažem, u stvari ajmo da obrnemo, da li ima nerazvedenih, pa da se njima posvetim. Onda odeš malo dalje, gde je prosto manja sredina, mesto, svi se znaju i, gde nije „fora" ono... „E, nije mi uspeo brak, baš sam gotivan, sad sam ja slobodna žena, muškarac..."

I onda su tu reakcije malo stidljivije, kao, pusti ti nas, šta se dešava u naša četiri zida, što bi morali svi ovde da „ispiramo” usta time i tako.

Zapravo, nije samo stvar razvoda, nego generalno svega, da ljudi treba da stanu iza sebe. Ej, to neću, to mi skloni, ovo hoću... Ali razgovorom. Razgovorom se sve postiže - naglasila je ona za radio S1.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radio S (@radio_s1)

 

Komentari. (0)

Loading