Anđelka Stević Žugić

Anđelka Stević Žugić prvi put o ćerki i suprugu: Svaki dan nam je isti, beba...

Autor:

12.10.2023 09:01

Foto:

Foto:

Ćerka Anđelke Stević Žugić njena je najveća radost pored sina Jakše



Anđelka donedavno Prpić, a od 8. septembra ove godine Stević Žugić, pamtiće 2023. godinu po najlepšim trenucima. 

Ono što je sigurno obeležilo tekuću godinu u glumičinom životu jeste to što je u maju na svet stigla ćerka Anđelke Stević Žugić i njenog drugog supruga Marka

Boško Karanović

 

Iako je lepa glumica želela da zadrži srećne vesti što je duže mogla za sebe i najmilije, krajem prošle godine poput bombe odjeknula je vest da ona očekuje drugo dete sa novim partnerom, koji je ujedno i najbolji drug njenog bivšeg supruga.

Dugo se nagađalo o tome kog je pola beba, da li će dramska umetnica sa Markom stati na „ludi kamen”, a Anđa je o svemu mudro ćutala.

Ćerka Anđelke Stević Žugić ponela je posebno ime

Čak je uspela i porođaj da sakrije, pa da se ćerka Anđelke Stević Žugić rodila, saznali smo sa zakašnjenjem od desetak dana.

Instagram

 

A tada se danima pisalo o imenu koje su izabrali za naslednicu. Devojčica se zove Čarna, baš onako kako se zvala njena mama u prvoj značajnijoj ulozi u seriji „Žene sa Dedinja”.

Pročitajte Tek što su dobili bebu... Anđelka i Marko Žugić doneli odluku koja im živote menja iz korena

Sada je Anđelka prvi put progovorila o bebi, odnosu sa suprugom i njihovoj svakodnevici.

Gostujući u jednoj emisiji, ona je rekla da uživaju u svakom novom danu sa ćerkicom koja lepo spava te im neprospavane noći nisu problem.

Otkrila je pravu istinu o imenu i mada su svi mislili da ga je dobila po maminoj ulozi, ipak nije tako.

Ata Images

 

Kada su glumica i njen suprug saznali da će u njihov dom stići devojčica, imali su nekoliko predloga, a Anđelka je samo želela da bude ime koje je zvučno ali ne često.

Kako je dodala, beba lepo napreduje te je jedra i krupna sa nepunih pet meseci. U njihovoj kući vlada harmonija i svakog dana se trude da Čarnu što više maze i gnjave, jer su svesni da će veoma brzo porasti.

Pročitajte Ubrzo nakon venčanja - Anđelka Prpić u crvenoj haljini sluti na radost

Glumičina najveća pomoć je stariji sin Jakša koji je već ozbiljan momak. Sestru obožava i ništa mu ne pada teško da uradi oko nje. 

Komentari. (0)

Loading