Đorđe Nedeljković

Velikih 20: Ovaj šarmantni dvadesetogodišnjak je sin Voje Nedeljkovića (foto)

Autor:

11.08.2023 20:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sin Voje Nedeljkovića šarmantan je na oca, pogledajte kako Đorđe izgleda



Da iver ne pada daleko od klade vidi se i na primeru uvek šarmantnog voditelja Voje Nedeljkovića čiji je sin njegova slika i prilika.

Boško Karanović

 

Danas je za ponosnog oca veliki dan, budući da je njegov naslednik napunio dvadeset godina, čime se Voja pohvalio na Instagramu.

Pročitajte O ovome su ćutali godinama - Prva ljubav Milice Mitrović nije bio Željko, ovaj slavi voditelj je ukrao njeno srce FOTO

"Danas 20. Srećno, sine“, napisao je voditelj u opisu fotografije na kojoj pozira sa naslednikom, a ako je suditi po komentarima koji su usledili, sin Voje Nedeljkovića je ukrao šou.

"Nadvisio sin tatu“, "Sin isti ti“, "Sve najlepše, prinče od Nedeljkovića“, bile su samo neke od poruka koje je dobio sin Voje Nedeljkovića.

Inače, na Đorđevoj maturskoj večeri prošle godine pojavio se Voja koji je svog sina ispratio simpatičnom porukom.

Pročitajte Od Slavice Rokvić danas nema srećnije žene, on joj je vratio osmeh na lice (foto)

"Davne 1991. počeo sam da vodim program maturskih večeri u hotelu "Hyatt“. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali, sve u svemu, ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata.

Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj deci, poželeo sam im da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća. I da ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno, sine!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading