Milica Mitrović

O ovome su ćutali godinama: Prva ljubav Milice Mitrović nije bio Željko, ovaj slavi voditelj je ukrao njeno srce FOTO

Autor:

18.04.2023 18:30

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Ljubav Milice Mitrović bio je jedan od najpopularnijih voditelja



Milica i Željko Mitrović važe za jedan od najskladnijih parova sa domaće javne scene. Svoju vezu krunisali su brakom 1995. godine, a nakon što je medijskom mogulu podarila dve ćerke, Milica je postala najuticajnija žena u svetu šou-biznisa.

Međutim, malo ko zna da prva ljubav Milice Mitrović nije bio Željko već voditelj kojeg svake subote gledamo na malim ekranima. 

 

Naime, neka od najpoznatijih imena televizijskog novinarstva u Srbij ponikla su na Trećem kanalu, koji je svojevremeno bio veoma popularan. Tanja Peternek, Voja Nedeljković, Ivana Zarić i drugi radili su emisije koje se i danas pamte. S druge strane, vreme je učinilo svoje, pa su skoro pale u zaborav ljubavi koje su se rodile među kolegama na televiziji, čije su prostorije bile u Sava centru.

Pročitajte: Milica Mitrović prelepim gestom obeležila rođendan svog supruga Željka - Volim te najviše na svetu! (video)

Luka Šarac

 

U to vreme tabloidi nisu postojali, tako da je romansa šarmantnog Voje Nedeljkovića i lepe Milice Pašić bila poznata samo njima bliskom okruženju. Prijateljski su se rastali posle nekoliko meseci veze i svako je krenuo na svoju stranu.

Pročitajte: Gala proslava u Monte Karlu i skupoceni pokloni - Kada ćerka Željka Mitrovića slavi 22. rođendan, to izgleda ovako (video)

Youtube printscreen

 

Nakon raskida Milica upoznaje Željka Mitrovića, udaje se i menja prezime, dok se Voja nešto kasnije skrasio pored lepe doktorke Maje sa kojom je dobio sina Đorđa.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading