Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska nikad nije bila srećnija, vreme je da svi znaju... (foto)

Autor:

26.11.2023 16:03

Foto:

Foto:

Danijela Dimitrovska dobila nagradu, manekenka ne krije koliko je srećna zbog prestižnog priznanja



Danijela Dimitrovska pre nešto više od godinu dana stavila je tačku na desetogodišnji brak sa Ognjenom Amidžićem sa kojim ima sina Matiju.

Mnogi koji je poznaju ili prate na društvenim mrežama tvrde da je manekenka "procvetala" nakon razvoda, a u prilog tome govori i činjenica da je Danijela Dimitrovska dobila nagradu na prestižnom takmičenju.

Instagram

 

Ognjenova bivša supruga osim što je vlasnica modne agencije, odnedavno je i voditeljka jutarnjeg programa na Blic televiziji. Iako su mnogi bili skeptični po pitanju njenog televizijskog angažmana, Dimitrovska je pokazala da je rođena za kamere.

Ipak, to nije njen jedini poslovni uspeh. Pre nekoliko dana je Danijela Dimitrovska dobila nagradu za najuticajnijieg modnog influensera za 2023. godinu.

Danijela Dimitrovska dobila nagradu kojoj se nije nadala

Nekadašnja manekenka nije krila koliko je srećna i ponosna zbog prestižnog priznanja, a čestitke na njen račun pristižu danima unazad, ipak prva je pristigla od emotivnog partnera Jevrema Kosnića.

- Sve što sam u životu radila, bilo je isključivo da bih dokazala sebi da mogu i iz želje da pomeram sopstvene granice komfora i budem dobar primer pre svega sebi, a onda i svima vama koji me pratite.

Pročitajte Ovo je Biljana, mama Danijele Dimitrovske, sad je jasno od koga je nasledila lepotu (foto)

Nikada se nisam trkala sa drugima već sam samoj sebi bila jedina staza na putu ka uspehu. Nagradu zaista nisam očekivala, ali mi je dala dodatni vetar u leđa.

Želim pre svega da se zahvalim svima vama koji me pratite i svakodnevno mi pišete prelepe komentare, a samim tim činite da imam dodatnu motivaciju da nastavim da radim ono što volim - zahvalila se Dimitrovska svima koji je podržavaju.

I mi se pridružujemo čestitkama, bravo Danijela!

Komentari. (0)

Loading