Marija i Branislav

Nešto staro, nešto pozajmljeno, nešto plavo: Marija Kilibarda ispoštovala sve običaje za venčanje, najnovija fotografija

Autor:

01.10.2023 11:00

Foto:

Foto:

Najnovija fotografija Marije Kilibarde podigla dosta prašineVeza Marije Kilibarde i Branislava Vučelića traje već tri godine i važi za jednu od skladnijih na javnoj sceni.

Iako je par u početku svoju ljubav držao u tajnosti, više to ne rade, a koliko uživaju u ljubavi jasno je kada se pogledaju njihove fotografije na društvenim mrežama.

Instagram

 

Spekulacije o tome kada će par stati na ludi kamen ne prestaju, a sada je lepa voditeljka ponovo dala povoda za takvu vrstu nagađanja.

Naime, Marija je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju čiji je opis privukao najviše pažnje.

Pročitajte Puca od sreće - Marija Kilibarda obradovala fanove, vreme je za...

"Nešto staro (diskus hernija), nešto pozajmljeno (Tićine minđuše), nešto novo (saradnja), nešto plavo (tašnica koja se ne vidi). Spremna“, našalila se voditeljka.

Instagram

 

Inače, prema narodnom verovanju na dan venčanja mlada treba da nosi nešto staro, nešto pozajmljeno, nešto novo i nešto plavo, pa su pratioci odmah krenuli sa nagađanjima da li će veza Marije Kilibarde i Branislava Vučelića uskoro preći na sledeći nivo.

Komentari. (0)

Loading