Marija Kilibarda

Sve su uspeli da sakriju! Marija Kilibarda i Bane Vučeliću, čestitamo!

Autor:

04.03.2024 14:13

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića važi za jednu od najskladnijih na javnoj sceniMarija Kilibarda uvek se trudila da privatni život, posebno emotivni, krije daleko od medija i fanova.

Za njene izabranike znali smo tek kada ona misli da je za to vreme, a veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića od prvog trenutka privlači veliku pažnju javnosti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Juče je za zaljubljeni par bio važan dan jer su proslavili četvrtu godišnjicu svoje veze. 

U to ime voditeljka je podelila prelepu zajedničku fotografiju na Instagramu, a objava se usijala od komentara u kojima su svi čestitali povodom lepih vesti.

Veza Marije Kilibarde i Baneta Vučelića pojam je skladnog odnosa

„Nek je srećno”, „Prelepi ste”, „Kako ste lepi, uživajte”, „Ljubav” samo su neki od komentara koji se mogu pročitati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Veza Marije Kilibarde i njenog partnera stalno je pod lupom javnosti, baš zboga toga što voditeljka ne voli da je eksponira u javnosti. O njemu je samo jednom prilikom govorila:

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari.

Pročitajte Juče je Instagram nalog Marije Kilibarde bio najposećeniji, sve zbog ove fotografije

Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva.

- Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno.

Boško Karanović

 

Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška - rekla je Marija i istakla da njena veza zasnovana na poverenju.

- Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva - rekla je za „Story” nakon što je proslavila prvu godišnjicu veze sa Banetom.

Komentari. (1)

Loading
Jana

04.03.2024 17:29

Samo je zavlaci.Gubi vreme sa njim.Prodju godine,ne ostvari se u ulozi majke i ostene posle same.A on moze da pravi decu do 70.