Marija Kilibarda

Juče je Instagram nalog Marije Kilibarde bio najposećeniji, sve zbog ove fotografije

Autor:

23.02.2024 10:04

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Stajling Marije Kilibarde je pun pogodak, uverite se i samiJedno od najlepših lica naših malih ekrana, u svakoj prilici otkriva da je rođena sa stilom.

Viđamo je u različitim izdanjima, od elegantnih večernjih haljina i komotnih trenerki, a svaki stajling Marije Kilibarde prava je poslastica za modne znalce.

Miloš Nadaždin

 

Kako zanosna voditeljka prolazi kroz ovaj prelazni period, kada se još nismo oprostili od zime, a proleće najavljuje svoj skori dolazak? 

Pročitajte Nešto staro, nešto pozajmljeno, nešto plavo - Marija Kilibarda ispoštovala sve običaje za venčanje, najnovija fotografija

Sredinom nedelje prošetala je beogradskim ulicama u kraljevskoplavoj košulji koju je ponela u kombinaciji sa krem pantalonama sa širokim nogavicama i braon kaputom.

I frizura je bila opuštena, na najženstveniji način. 

Savršen stajling Marije Kilibarde zaokružila je narandžasta torba i sunčane naočare, a mnogima je za oko zapao i crveni manikir koji godinama ne izlazi iz mode.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

Njen Instagram nalog juče je bio među najposećenijima na popularnoj društvenoj mreži, a komentari puni komplimenata nižu se i danas.

Komentari. (0)

Loading