Marija Kilibarda

Marija Kilibarda kakvu do sada nismo videli: Ovo se zove hrabrost, bravo (foto)

Autor:

04.11.2023 17:59

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Marija Kilibarda bez šminke je prelepa, nema čega da se stidi



Marija Kilibarda sa pravom godinama važi za jedno od najlepših i najatraktivnijih TV lica.

Svojom neposrednošću i harizmom osvoji svakog, a o njenoj lepoti bespredmetno je govoriti, to dokazuju i najnovije fotografije na kojima je Marija Kilibarda bez šminke.

Instagram

 

Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama gde redovno obaveštava pratioce o svakodnevnim aktivnostima, kao i o brojnim poslovnim projektima kojima se bavi.

Tako je nedavno objavila video-snimak u kojem je pokazivala svoju bjuti rutinu u jutarnjim satima kada se priprema za radni dan. 

Marija Kilibarda bez šminke je podjednako prelepa

Voditeljka se usnimila umotana u peškir i pokazala blistav ten, dok je istakla svoju prirodnu lepotu.

Instagram

 

Pripadnici muške populacije nisu mogli da ostanu imuni na prizor koji su ugledali dok su se dame oduševljavale kako Marija Kilibarda bez šminke izgleda prelepo i negovano.

Pročitajte Nešto staro, nešto pozajmljeno, nešto plavo - Marija Kilibarda ispoštovala sve običaje za venčanje, najnovija fotografija

Komplimenti na Marin račun su se samo nizali dok je ona svoje bjuti trikove otkrivala pripadnicama lepšeg pola koje je prate na "Instagramu". 

Instagram

Mnogi njeni pratioci složili su se da voditeljka nikada nije lepše izgledala, a za to je zaslužan i njen partner Branislav Vučelić sa kojim već nekoliko godina uživa u stabilnoj vezi punoj ljubavi i razumevanja.

Komentari. (1)

Loading
Roda

05.11.2023 11:39

Nekad je bila lepa dok nije ovoliko smršala. Nadam se da će joj neko od prijatelja kazati da joj nedostaje jedno šest kilograma bar i da bude ona stara, prelepa Marija. Ne razumem modu kostura.