Marija Kilibarda

Sija od sreće i radosti: Poznata voditeljka podelila radosne vesti

Autor:

31.10.2022 17:30

Foto:

Foto:

Voditeljka Marija Kilibarda postala tetka



Voditeljka Marija Kilibarda u proteklim danima je uživala u obilasku Venecije i njenih znamenitosti zajedno sa svojom drugaricom. Šetajući i obilazeći velelepne trgove, mostove i muzeje, uživajući u gastronomiji i italijanskim specijalitetima i vinu, upijajući jesenje zrake sunca dok su se vozile gondolim i posmatrale ovaj italijanski primorski grad sa vode. Lepa i harizmatična voditeljka je nedavno objavila na svom Instagram profilu fotografiju da je postala tetka. Iako poznata voditeljka ne deli često fotografije sa svojim sestrama, ona u svojoj porodici ima snažnu žensku podršku. Pored majke Žane, od koje su sve tri nasledile lepotu ima i dve sestre Oliveru i Jovanu, koje su Mariji veliki poslonac i podrška u životu.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

 

Pročitajte Sa kime uživa u čarima Venecije - Osmeh i zagrljaj sve govore

 

 

Naime, Marijine sestre se ne bave javnim poslom, Jovana je dizajner enterijera, dok je Olivera logoped. Marija s vremena na vreme podeli po neku porodičnu fotografiju na kojoj su sve sestre i majka, a najradosnija je bila kada je na svet došao njen sestrić Relja, pre dve godine, nakon čega je njihova porodica postala brojnija i bogatija za još jednog člana. Danas je Marija objavila radosnu vest da je postala tetka po drugi put, pa je tako mali Relja dobio društvu za igru, a porodica Kilibarda je dobila još jednog člana. Poznata voditeljka je u emotivnoj vezi sa izabranikom Branislavom Vučelićem, sa kojim uživa u deljenju života, u šetnjama i putovanjima. Poznati par je tako proslavio voditeljkin 40. rođendan u Toskani, a Marija ne krije koliko je srećna i ispunjena, jer je Branislav došao u njen život u pravom času, donevši joj mir i spokoj.

"Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza, izjavila je voditeljka svojevremeno.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading