Marija Kilibarda

Uživa u pogledu i lepoti: Ko joj mami osmeh

Autor:

10.10.2022 20:00

Foto:

Foto:

Voditeljka Marija Kilibarda uživa u čarima seoske idile i druženju sa životinjama



Jedno od najpoznatijih TV lica, voditeljka Marija Kilibarda, nedavno je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi kako uživa u seoskom okruženju, u prirodi i svežem vazduhu, okupana jesenjim suncem, dok se igra sa domaćim životinjama. Voditeljka sve češće provodi vreme na otvorenom, pa je tako ove godine i svoj rođendan koji je godinu za godinom slavila u restoranu odlučila da preseli na otvoreno, a sa svojim verenikom s' vremena na vreme podeli slike na kojima uživaju šetajući. Nezaivsno da li su na putovanju gde otkrivaju čari novog grada, kulturne sadržaje ili degustiraju gastronomske specijalitete ili pak obilaze neke od šetališta i prirodnih lepota Srbije.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

Pročitajte Najzad priznala sve - Ljubavna poruka emotivnom partneru

 

Marija je sa svojim pratiocima podelila fotografije zelenih pašnjaka, sena, životinja koje uživaju u slobodi, šetajući na otvorenom. Ispod seta fotografija je jednostavnim rečima opisala: "Mini podsetnik da mu se češće vraćam. Selo. Mir. Čistota života. Reljinci." Dok su se u nastavku nizali komentari, "Kakva divota", "Idealno mesto da se napune baterije", "Ništa lepše"... Lepa Marija se vratila sa odmora na kojem je bila sa izabranikom Branisalvom Vučelićem, gde su uživali u španskom primorskom gradu Marbelji, arhitekturi, plažama i tvrđavama.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

Nakon čega se voditeljka vratila svojim poslovnim obavezama i angažmanima, napunjenih baterija, poletna i nasmejana, promovišući u svojoj emisiji domaći film "Ala je lep ovaj svet" u kojem glavnu ulogu tumači njena drugarica, glumica Anđelka Prpić.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading