Marija Kilibarda

Najzad priznala sve: Ljubavna poruka emotivnom partneru

Autor:

24.08.2022 20:00

Foto:

Foto:

Dečko Marije KIlibarde: na jedinstven način česitala rođendan svojoj jačoj polovini



Dečko Marije Kilibarde: lepa, nasmejana i harizmatična voditeljka blista od sreće, pa je tako sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju na kojoj zagrljena šeta sa svojim izabranikom Branislavom Vučelićem sa kojim je dve godine u skladnoj vezi i kraj koga je kako je voditeljka svojevremeno izjavila pronašla mir. Pa, je tako u šetnji, jednostavnom objavom poželela svom najboljem drugu i partneru sve najlepše i da najbolje tek dolazi. Marija Kilibarda je neko ko ne govori o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom davajući intervju rekla da je posle tri godine konačno prebrodila njene psihičke probleme i prestala da se opterećuje mišljenjem drugih ljudi i ono šta oni očekuju od nje.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

Pročitajte Osmeh kao najlepši asesoar: Marija Kilibarda blista

 

Naime, bila je izložena stalnom pritisku da je do sada trebala da bude ostvarena na određenim životnim poljima, da završi školu, ima diplomu fakulteta, posao, muža, decu i da bude domaćica. Mislila je da za dobar partnerski odnos treba da bude svaki dan vatromet, da se nešto novo dešava, da sve rade zajedno, ali je pogrešila. U vezi sa Banetom je naučila da je najvažnije da ti partner bude najbolji prijatelj, da o svemu razgovarate, da ga nazoveš kada ti se nešto desi, da to podeliš sa njim. Da partner bude podrška i vetra u leđa, a sa Banetom ima partnerstvo u kojem vladaju potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje, kako je rekla jednom prilkom. 

Instagram screenshot @kilimara

 

 

Poznata voditeljka osim što uživa u ljubavi, zbog koje je ozarena i stalno nasmejana, ona se sjajno slaže sa njegovom majkom, poznatom glumicom Ljiljanom Dragutinović, koja za voditeljku kaže da je prava čarobnica pozitivne energije, i da kakva je na malim ekranima, takva je i u prirodi, nasmejana, raspoložena i predsusretljiva. Kako su je opisale i njene komšije. Iako je par prošle godine trebao da se obeća jedno drugom na večnu ljubav, odustali su od te ideje zbog epidemiološke situacije, pa tako zaljubljeni par "čeka bolje dane" i da najbolje tek dolazi, kao što je lepa Marija napisala u rođendanskoj čestitki.

Voditeljka je neko ko je široj javnosti poznat po emisijama informativno-zabavnog karaktera, pa je tako publika najviše pamti po "Žene"  koja se emitovala na Prvoj televiziji, a koju je vodila zajedno sa svojim koleginicama Irinom Vukotić, Ivanom Zarić, Majom Volk i Natašom Ristić. Poznata je po televizijskom formatu muzičkog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", koji je imao humanitarni karakter, kao i emisiju "Letnjih 150 minuta" koju je vodila sa Dejanom Pantelićem i Jovanom Vukojević. Trenutno je koautor i voditelj zabavne emisije "Sve u svemu na Prvoj Televiziji.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading