Marija Kilibarda

Priznanje ljubavi: Fotografija koja najavljuje velike promene

Autor:

11.09.2022 15:00

Foto:

Foto:

Voditeljka Marija Kilibarda: zagrljaj pun ljubavi i sreće



Voditeljka Marija Kilibarda koja je široj javnosti poznata po kulturno-zabavnom programu koji je vodila na TV Prva "Žene" zajedno sa svojim koleginicama Majom Volk, Natašom Ristić, Irinom Vukotić i Ivanom Zarić, razgovarajući o raznim životnim temama. Nakon različitih televizijskih formata koje je imala prilike da vodi, radeći na različitim televizijskim stanicama, kao što su: RTS I TV Avala, vodeći sportski progam, kao i program igre na sreću "Bingo", ona se nakon emisije "Žene", oprobala i u ulozi voditeljke i domaćina muzičkog akmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" koje je bilo humanitarnog karaktera. 

Instagram screenshot @kilimara

 

 

Pročitajte Najzad priznala sve: Ljubavna poruka emotivnom partneru

 

Lepa voditeljka je radila emisiju "150 minuta" sa svojim kolegama Dejanom Pantelićem, Jovanom Vukojević i Slavkom Beleslinom na Prvoj televiziji. Trenutno je koautor i voditelj zabavne emisije  "Sve u svemu" na gorepomenutoj televiziji. Poznata kao harizmatična i uvek nasmejana, voditeljka ne deli i ne priča o svom privatnom životu, ali je u jednom intervjuu rekla da joj je sadašnji izabranik pomogao da preboli težak period i da je uz njega našla mir i spokoj.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

Poznata voditeljka je nedavno proslavila svoj 42. rođendana, koji se razlikovao od svih prethodnih rođendanskih slavlja, koja je proslavljala u kafanskom okruženju, okružena velikim brojem zvanica među kojima je bio i velik broj javnih ličnosti. Međutim, ovogodišnje slavlje je proteklo totalno drugačije, u prirodi, okružena porodicom i decom, kojem je prisustvaovala i porodica njenog verenika Branislava Vučećića, kao i njegova sestra Ana Vučelić sa kojom se voditeljka sjajno slaže.

Naime, ona i njen izabranik sa kojim je dve godine u skladnoj vezi, otputovali su u primorski španski grad Marbelju, gde uživaju, posećujući prelepe plaže, slušajući i igrajući uz zavodljive ritmove španske gitare, degustirajući lokalne specijalitete. Lepa voditeljka je nedavno na svom Instagram profilu podelila sliku na kojoj je u zagrljaju svog verenika, ne skidajući osmeh sa lica.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading