Marija Kilibarda

Sa kime uživa u čarima Venecije: Osmeh i zagrljaj sve govore

Autor:

26.10.2022 14:15

Foto:

Foto:

Putovanje voditeljke Marije Kilibarde u Veneciju



Voditeljka Marija Kilibarda je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima uživa sa svojom drugaricom obilazeći jedan od najlepših italijanskih gradova, koji je prepoznatljiv po svojim kanalima i gondolama. Marija je u opisu fotografije napisala: "Nas dve i bella Italia", obilazeći mostove, upoznavajući se sa arhitekturom severoistočne Italije. Uživajući u gastronomiji i pogledu na bezbroj kanala koji zamenjuju ulice. Na fotografiji koju je podelila sa svojim pratiocima na gore pomenutoj mreži, u opisu je stavila "Buongiorno", pozirajući na jednom od trgova, dok su se u nastavku nizali komentari njenih koleginica, Marijane Mićić, Sanje Kužet i mnogi drugih na račun njenog izgleda, kao što su: "Manekenka", "Dođi ti malo do Kopra na kafu... do nas", "Buongiorno bella", "Prelepost" i drugi.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

 

Pročitajte Poznata voditeljka pokazala sestru koja je prava lepotica

 

 

Poznata voditeljka je u danima za nama učestovavala u različitim poslovnim projektima, pa je odlučila da napuni baterije i da poseti italijanski grad koji toliko toga nudi u svojoj turističkoj ponudi, od građevinske i umetničke arhitekture, crkava, muzeja, galerija, Akademije lepih umetnosti, opservatorije i drugih kulturnuh znamenitosti. Ali, ne sumnjamo da su se lepa voditeljka i njena prijateljica snašle, otkrivajući sve skrivene znamenitosti ovog primorskog grada.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

Poznata kao neko ko voli da putuje, upoznaje i otkriva nove destinacije, uživala jetokom leta sa svojim izabranikom Branislavom Vučelićem u španskom primorskom gradu Marbelja, plažama i neverovatnoj arhitekturi, ali podjednako i u muzici i tradicionalnom folkloru, kao i u kuturi ove zemlje. Pored dalekih destinacija, poznatoj voditeljki prijaju mir i tišina, pa tako s' vremena na vreme poseti seosko okruženje u kojem oseća mir i tišinu, družeći se sa domaćim životinjama, uživajući u čistom vaduhu, zelenilu i prirodi.

Instagram screenshot @kilimara

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading