Marija i Branislav

Jedva čekamo svadbu: Marija Kilibarda i Bane Vučelić konačno zajedno u javnosti, modno usklađeni i zaljubljeni (foto)

Autor:

01.02.2023 14:22

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Marija Kilibarda i Branislav Vučelić duže vreme uživaju u prelepoj emotivnoj vezi, a sada su se konačno zajedno pojavili i u javnosti



Sinoć je Marija Kilibarda sijala punim sjajem. Promociji njenog brenda nakita prisustvovalo je mnogo poznatih ličnosti, a trudna Anđelka Prpić definitvno je bila zvezda večeri. Po prvi put Marija se u javnosti pojavila i sa svojom jačom polovinom Branislavom Vučelićem.

Pročitajte Snovi Marije Kilibarde postaju java, posle tri godine veze sreća je ogromna

ATA Images

 

Njih dvoje su bili odlično raspoloženi, a pripadnici sedme sile mogli su prvi put da ih vide zajedno.

Marija Kilibarda i Bane Vučelić su pozirali zagrljeni, sa osmehom na licu, a svi prisutni su komentarisali da se vidi da su mnogo zaljubljeni jedno u drugo.

Pročitajte Prelepa trudnica - Anđelka u pratnji novog dečka zvezda večeri, zaljubljeni, nasmejani, ljubav jača od svega (foto)

ATA Images

 

Bane je odlučio da Marija i on sinoć budu zajedno na njenoj promociji kako bi svima pokazao da je svojoj izabranici najveća podrška.

ATA Images

 

- Mnogi ljudi su nas videli, samo vi možda niste bili na pravom mestu. Mi smo zajedno tri godine. Ne krijem ga, samo nije tip koji voli da obilazi gradska dešavanja. On mi je podrška za sve. Podrška partnera je jedna od najvažnijih stvari. Ne podilazi mi nikada, dobar je kritičar. Neće da me skine sa dnevnog reda, veoma se unese i investira, znači mi jer je posvećen meni - otkrila je voditeljka za "Telegraf".

Boško Karanović

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading