Britni Spirs

To je moja najveća životna trauma: Britni Spirs otkrila da je ostala trudna sa Džastinom, međutim...

Autor:

18.10.2023 11:20

Foto: Photo by Kevin Winter via Guliver Getty Images

Foto: Photo by Kevin Winter via Guliver Getty Images

Memoari Britni Spirs biće objavljeni uskoro



Život Britni Spirs često je tema svetskih medija, uglavnom u lošem kontekstu. 

Pevačica je odlučila da prekine medijsku tišinu i otkrije detalje životne drame, o kojima se godinama spekuliše, te će 24. oktobra biti objavljeni memoari Britni Spirs.

Profimedia

 

Postoje brojne bolne uspomene koje su obeležile život slavne muzičke dive. O odnosu sa ocem i partnerima neprestano se govori, međutim postoje i neke teme o kojima će Britni prvi put progovoriti. 

Ono što je uzdrmalo svetsku javnost jeste najava pevačicine ispovesti u kojoj je otkrila da je bila trudna sa kolegom, Džastinom Timberlejkom, međutim da je na njegov nagovor morala da prekine trudnoću.

Memoari Britni Spirs šokiraće svetsku javnost

Kolege, Britni i Džastin bili su u vezi od 1999. do 2002. godine. U memoarima je izjavila da je krajem 2000. ostala u blagoslovenom stanju, međutim, pevač nije bio spreman za ulogu oca jer su oboje imali tek 19 godina.

Guliver Getty Images

 

Naglasila je da je želela porodicu i maštala o deci sa Džastinom, međutim on ju je naterao na pobačaj, što je za Britni najtraumatičnije životno iskustvo.

Pročitajte Najzad na medenom mesecu - Zašto je odlagala putovanje

Trudnoća je bila iznenađenje, ali za mene ne i tragedija. Jako sam volela Džastina. Uvek sam želela da jednog dana zasnujemo porodicu. To je jednostavno bilo mnogo ranije nego što sam očekivala - napisala je.

Photo by Scot Gries via Guliver Getty Images

 

- Džastin mi je tada rekao da nismo spremni da imamo dete jer smo premladi. Sigurna sam da će me ljudi mrzeti zbog ovoga, ali na kraju sam pristala na pobačaj.

Danas ne znam da li je to bila ispravna odluka. Da je odluka bila prepuštena samo meni, nikad to ne bih učinila. Ali Džastin je ipak bio taj koji je znao da ne želi da bude otac - otkrili su memoari Britni Spirs.

Komentari. (0)

Loading