Jelena Karleuša

Zdravlje Jelene Karleuše narušeno, odbija lekare, bolovi su nepodnošljivi

Autor:

11.12.2023 11:14

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Zdravstveno stanje Jelene Karleuše na nastupu u Kotoru bilo je veoma narušeno



Kada ona nastupa, uvek se traži karta više, a o spektaklu koji Jelena Karleuša napravi na svakom koncertu govori se danima.

Tako je bilo i pre nekoliko dana kada je gostovala u Kotoru, a niko nije znao da je zdravstveno stanje Jelene Karleuše te večeri bilo veoma narušeno.

Instagram

 

Naime, pop diva bila je neprepoznatljiva tokom višečasovnog performansa. Gotovo da se nije pomerila sa scene, iako je publika navikla na koreografije i energiju od koje sve puca, ovog puta to nije bio slučaj.

Ipak, niko nije slutio šta se iza toga svega krije, a tek nakon što je kao pravi profesionalac završila sa koncertom otkrila je da trpi užasne bolove.

Zdravstveno stanje Jelene Karleuše bilo je narušeno, a ona je odbijala pregled doktora

Pevačica se ovim povodom oglasila na Instagramu otkrivši da su bolovi koje trpi nepodnošljivi, ali da nije želela da njeni saradnici zovu hitnu pomoć kako je niko ne bi video u veoma lošem stanju.

Dodala je i da nije želela da razočara vernu publiku, te je stegla zube i otpevala ceo repertoar te večeri, iako je zdravstveno stanje Jelene Karleuše bilo toliko loše da su organizatori želeli da nastup otkažu.

Instagram

 

Pročitajte Ne jedete meso i niste gladni - Jelena Karleuša nikad mršavija uz pomoć ove ishrane

- Hvala svima koji ste sinoć došli na nastup u Kotoru. Bili ste fantastični. Ako primećujete, čudno sam mirna.

Nikada mi u životu nije bilo loše kao sinoć. Jedva sam imala snage da se popnem na tri stepenika bine. Bol koji u ovom momentu trpim je 10/10.

Ipak, stegla sam zube i odradila zbog vas iako su organizatori hteli da odložimo. Hitnu pomoć posle nastupa nisam dala da zovu jer sam izgledala užasno! Pre bih umrla nego neko da me vidi takvu.

Srećom, preživela sam - napisala je pop diva na društvenim mrežama.

Komentari. (0)

Loading