Samo jedna pevačica odbila je da snimi pesmu sa Svetlanom Ražnatović!

Autor:

04.01.2021 15:44

Foto:

Foto:



Iako je duge tri decenije na sceni, Ceca se vrlo retko odlučivala da snimi duet, a i kada bi to učinila pažljivo bi odabrala kolegu s kojim bi se upustila u taj poduhvat. A nedavno je Svetlana Ražnatović otkrila da je jedna pevačica odbila duet s njom!

Naime, Ceca je gostujući u emisiji 'Premijer - Vikend specijal' ispričala da ju je ćerka Anastasija odbila za duetsku pesmu.

- Ne postoji nagoveštaj, ja želim, ali ona ne želi duet. Možda se predomisli, možda budem te sreće - istakla je Ceca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Za Cecu godina za nama ostaće posebna, jer je dobila unuka Željka, a da uživa u ulozi bake vidljivo je svakom fotografijom koju objavi sa svojim voljenim unukom na društvenim mrežama.

- Koristim društvene mreže kako bih podelila svoju sreću, lepe fotografije, zanimljive trenutke, a željko je upravo sve to. Neki naši divni trenuci u njegovom odrastanju ostaju upamćeni tu. Nema veze sa popularnošu nego sa našom ogromnom ljubavlju prema njoj - Istakla je Ceca, a prenosi portal 24.sedam.

Pročitajte i Svetlana Ceca Ražnatović: Treba ponosno nositi godine, a još ponosnije svoj mladalački duh (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Pevačica je takođe najavila da će tek uživati sa svojim unukom, a jedina prepreka ka tome im je - korona.

- Samo da prođe korona, te da možemo normalno i bezbedno da se krećemo. Željko i moje vreme za putovanje i akcije tek dolazi - zaključila je Ceca.