Anastasija Ražnatović donela neočekivanu odluku, da li je pogrešila? (foto)

Autor:

24.02.2021 15:00

Foto:

Foto:



Anastasija Ražnatović poznata je kao devojka od stila. Iako ima svega 22 godine, mlada umetnica postala je sinonim za stil, a svojim odvažnim i inovativnim kombinacijama inspirisala je mnoge. Kao i većina mladih i Anastasija je poprilično aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno objavljuje svoje fotografije te elegantnim kombinacijama oduševljava svoje pratioce.

Nedavne fotografije koje je Anastasija 'kačila' na Instagramu, privukle su nešto više pažnje nego inače, što zbog neočekivane promene, što zbog 'outfita' na koji nas do sada nije navikla. Naime, svoju odvažnost pevačica je još jednom potvrdila odlukom da svoju prepoznatljivu dugu crnu kosu ukovrdža.

Komplimenti su se nizali jedan za drugim, a složićete se, ovom odlukom pogodila je pravo u centar.

Međutim, Anastasija je juče ponovo odlučila da obraduje svoje obožavaoce. Iako smo navikli da je gledamo u gracioznim i elegantnim kombinacijama, ovog puta mlada umetnica odlučila se za nešto ležerniju varijantu, odabravši široki duks sa simptaičnim napisom.

Pročitajte i Anastasija Ražnatović poslala jasnu poruku: Imam najlepšu snajku! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Komplimenti ponovo nisu izostali, a neki od obožavalaca konstatovali su i da joj ovaj stil savršeno pristaje, a šta vi mislite?