Nepogrešiva: 'outfit' Anastasije Ražnatović koji će vas oduševiti

Autor:

09.10.2021 21:15

Foto:

Foto:

Stil Anastasije Ražnatović nikada nije bio upitan. Od kada se prvi put pojavila na scneni mlada pevačica odisala je stilom i ukusom za modu.



Pevačica Anastasija Ražnatović spada u red poznatih ličnosti s istančanim ukusom za modu. S obzirom na činjenicu da je ćerka slavne Cece, te da je tokom života imala priliku da sarađuje s velikim brojem izuzetno uspešnih dizajnera i stilista, ni ne čudi što je Anastasija stasala u jedno od poznatih ličnosti s izraženim ukusom za modu.

Ovog puta pevačica se odlučila za nešto prostiju kombinaciju, no ništa manje glamuroznu. Nebo plavu košulju dugih rukava iskombinovala je s nešto kraćom crnom suknjom koja je savrešno istakla njen taman ten i dugu tamnu kosu.

Pročitajte i Pazite šta govorite: Šta se krije iza zaagonetne poruke Anastasije Ražnatović

Od asesoara pevačica je ovog puta izabrala minimalistički, te se osim narukvice interesantnog dizajna na zglobu desne ruke, ništa ne ističe. Kombinaciju je upotpunila crnom ručnom torbom.

Mnoge devojke širom Balkana bez sumnje se ugledaju na Anastasiju, a ako odluče da isprobaju ovaj 'outfit' sasvim sigurno neće pogrešiti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading