Nesporazum je prošlost: Anastasija Ražnatović i Prija izgladile odnose

Autor:

22.09.2021 21:45

Foto:

Foto:

Nesporazum Anastasije i Prijovićke svojevremeno bio je jedna od glavnih tema domaćih medija, međutim čini se da su pevačice uspešno prebrodile sve nesuglasice.



Popularna pevačica Aleksandra Prijović danas je proslavila 26. rođendan. Kao što to obično biva, društvene mreže bile su prepune čestitki upućenih pomenutoj pevačici, međutim u moru istih izdvojila se jedna, ona njene koleginice Anastasije Ražnatović.

Iako na prvi pogled deluje da u pomenutoj čestitki nema ničeg posebnog, no oni koji su upućeni u dešavanja na domaćoj sceni, znaju da su Anastasija i Prija svojevremeno imale manji nesporazum, zbog koga su prekinule intenzivno druženje.

Instagram screenshot

 

Ipak, da je među njima sada sve u redu, potvrdila je Anastasija prelepom čestitkom upućenoj Priji.

- Srećan rođendan ljubavi. Sve što možeš da zamisliš a i više od toga da ti se ostvari! Budi uvek voljena i srećna - napisala je Ražnatovićeva uz kolaž zajedničkih slika.

Podsećanja radi, prošle godine u jeku priča o navodnom nesporazumu među njima, oglasila se Anastasija, te je otkrila o čemu se zapravo radi.

Pročitajte i Aleksandra Prijović slavi rođendan, Filip se ne oglašava

- Ja imam prijatelje koje znam dugo, Aleksandra je jedna od osoba sa estrade sa kojom sam bila dobra, pa se desio nesporazum, pa smo se udaljile. Neki ljudi su se upetljali. Kada smo se videle, shvatile smo da ništa ne treba gurati pod tepih. Popričale smo normalno i zrelo i shvatile da je došlo do nesporazuma - rekla je svojevremeno pevačice, a ako je suditi po njenoj poslednjoj objavi upućenoj Priji, koleginice su sada u odličnim odnosima, te se nadamo da više ništa neće stati na put njihovom prijateljstvu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading