Dekolte u prvom planu: Anastasija Ražnatović u izazovnom izdanju, a od njenog dečka ni traga ni glasa

Autor:

14.09.2021 21:45

Foto:

Foto:

Ljubavni život Anastasije Ražnatović tema je domaćih medija čak i kada je poznato da mlada umetnica uživa u ljubavi, te da nepostoji razlog za pomenute napise.



Mlada umetnica Anastasija Ražnatović (23) nedavno je upriličila jednu od glamuroznih proslava svojim prisustvom. Osim što se u jednom trenutku latila mikrofona te oduševila sve prisutne svojim neverovatnim glasom, pevačica je, za nju nesvakidašnjim stajlingom, ukrala svu pažnju prisutnih. U prvom planu našao se njen dekolte, a atraktivnim izgledom Anastasija je ukrala pažnju prisutnih pripadnika snažnijeg pola.

Ljubavni život Anastasije Ražnatović prava je enigma

Upravo zbog toga, mnogi su postavili pitanje - gde je i šta radi njen dugogodišnji dečko Đorđe Kuljić? Mladi biznismen koji je osvojio srce Anastasije Ražnatović vrlo vešto se krije od radoznalih bliceva fotoreportera, te se trudi da svoj život drži što dalje od očiju novinara.

Domaća javnost mesecima nije znala gde je i šta radi Đorđe, a pretpostavljamo u dogovoru s dečkom, Anastasija takođe nije objavljivala zajedničke fotografije na svom Instagram profilu, iako je na istom i te kako aktivna.

Pročitajte i Namestila se kako treba: Anastasija u novom provokativnom izdanju (foto)

Uprkos velikim naporima koje ulaže u skrivanje svoje privatnosti, mediji su uspeli da saznaju jednu od nedavnih lokacija na kojoj je Đorđe boravio. Naime, kako prenosi Story, dečko Anastasije Ražnatović nedavno je otputovao u Njujork, kako bi bodrio našeg najboljeg tenisera, Novaka Đokovića.

Uprkos činjenici da Đorđe uživa u ljubavi sa jednom od najpoželjnijih mladih pevačica, mladi biznismen vrlo retko se pojavljuje na događajima u društvu svoje nežnije polovine, ipak to je još jedan od razloga zbog kojih je njihova ljubav izuzetno jaka, a poverenje im očigledno ne manjka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading