Milica Milša

Milica Milša proslavlja 56. rođendan, Žarko nadmašio samog sebe, kakvo iznenađenje (foto)

Autor:

20.05.2024 20:50

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Rođendan Milice Milše nikad srećniji, Žarko pripremio veliko iznenađenje



Rođendan Milice Milše danas se proslavlja. Sigurna u sebe, srećnija nego ikada i ponosna na sve što je postigla, slavna glumica sa širokim osmehom otpočela je novo životno poglavlje. 

Dalibor Danilović

 

Rođendan Milice Milše uvek je sjajan povod da se okupe dragi prijatelji, kao i da se napravi sjajna žurka, međutim, ovog puta sve oči bile su uprte u romantično iznenađenje koje joj je priredio suprug. 

Pročitajte Milica Milša i Žarko Jokanović obeležavaju 24. godišnjicu braka, a evo kako su izgledali na venčanju

Naime, porodični dom Žarko Jokanović je ispunio cvećem, balonima u obliku srca, a tu je i torta na dva sprata koju krase rođendanske svećice u obliku broja 56. 

- Kad na rođendansko jutro izađete iz spavaće sobe i ugledate ovaj prizor, onda znate koliko ste srećni - napisala je glumica ispod fotografije koju je objavila na Instagramu. 

Rođendan Milice Milše protiče u veselju i dobrom raspoloženju, a budući da se nije libila da podeli fotografiju bez šminke i fotošopa komplimenti na račun njenog izgleda nisu izostali. 

”Ko bi rekao da ova žena ima 56 godina”, ”Prirodno lepa žena”, ”Lepotica bez premca”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod fotografije. 

Podsećanja radi, Milica Milša rođena je 20. maja u Beogradu. Otac joj je poznati književnik i akademik Antonije Isaković, a majka književnica Leposava Milanin

Talenat za glumu pokazala je još od malih nogu, te se kao dete pojavila u filmovima ”Tren”, ”Drugarčine” i ”Berlin kaput”. 

Diplomirala je na Fakultetu dramskih umetnosti u Novom Sadu, nakon čega su usledile brojne uloge, među kojima je najpoznatija Ade Kanački u popularnoj domaćoj seriji ”Igra sudbine”

Pročitajte Žarko je obožava - Milica Milša podelila recept za čuvenu supu sa knedlama

Nedugo nakon zabavljanja sadašnji suprug zaprosio ju je na Paliću, a venčali su se u restoranu na Košutnjaku 27. avgusta 1999. godine. 

- Žarko me je zaprosio pre nego što smo se prvi put poljubili, a ja sam rekla „da“. Očigledno nisam pogrešila.

Kroz druženje sam shvatila da je duhovit, šarmantan, inteligentan, elokventan. Imponovalo mi je koliko se trudio da me osvoji i da mi pokaže koliko me voli.

Često kažem da sam ga prvo zavolela, pa se zaljubila u njega - otkrila je svojevremeno Milša za domaće medije. 

Komentari. (0)

Loading