Milica Milša

Žarko je obožava: Milica Milša podelila recept za čuvenu supu sa knedlama

Autor:

30.08.2023 19:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Recept Milice Milše za čuvenu supu sa knedlama će i vas oduševitiMilica Milša i Žarko Jokanović nedavno su proslavili 24. godišnjicu braka.

Osim što je žena kakva se samo poželeti može, glumica je i vrsna domaćica, a porodični recept Milice Milše za supu sa knedlama u potpunosti je osvojio Žarkovo srce. 

Petar Đorđević

 

– Volim njene supice, obožavam ih! Ja bih plivao u tim supama i jeo ih ceo dan. Božanstvene supice sa knedlama, to je spektakl – otkrio je Jokanović u emisiji ”Amidži šou”.

Pročitajte Topi se i dalje - Milica Milša zahvaljujući ovom triku sve tanja (foto)

Sastojci za supu

pileće meso (može i goveđe sa koskom)
šargarepa
celer
jedan krompir
peršun
crni luk – bar dve, tri glavice (bilo bi idealno malo ga propržiti na ringli, klasičnoj ako to imate, tako što luk presečemo na pola, pa ga direktno stavimo na plotnu na par sekundi, s jedne i druge strane, pa tek onda ubaciti u supu da se kuva, to daje poseban šmek i miris)

Supa Milice Milše gotova je za tili čas

Knedle se prave tako što brašno i jedno, dva jajeta (zavisi koliko veliku količinu supe pravite) dobro umutite viljuškom.

 

 

Dobićete gustu smesu, kojoj potom polako dodajete ulje i mešate viljuškom sve dok ta smesa ne postane vazdušastija i glatkija.

Zatim u smesu dodajte kašičicu supe i mešajte, pa pospite malo soli i mrvicu šećera i sve dobro umutite viljuškom ili kašičicom.

Pročitajte Tajna izgleda glumice Milice Milše - Sama pravi kreme, miriše na Žarkov parfem

Zatim zahvatate kao knedlice i u ključajuću supu (koja se pre kuvala i kuvala) ubacujete knedlice, mešajte varjačom da ne padnu na dno i – kroz dva, tri minuta kuvanja je gotovo.

Kod knedlica je bitno da smesa ne bude ni mnogo gusta ni mnogo retka da se ne bi napravili takozvani dronjci.

Komentari. (0)

Loading