Recept

Milica Milša otkrila recept za najsočniji, a najbrži čokoladni kolač, priprema se za deset minuta

Autor:

24.01.2024 19:26

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Recept Milice Milše za čokoladni kolač spremićete već danas, ništa lakše



Milica Milša novogodišnje i božićne praznike provela je u toplijim krajevima na zasluženom odmoru sa suprugom Žarkom Jokanovićem.

Glumica je fotografijama na kojima je u kupaćem kostimu pokazala da je figuru dovela do savršenstva. Ipak poznata je i kao sjajna domaćica, te recept Milice Milše za čokoladni kolač morate isprobati.

Ata Images

 

Često popularni supružnici zajedno pripremaju kulinarske specijalitete jer je i scenarista poznat kao vrsni kuvar. 

Jedan od njih je i kolač sa pomorandžom, a recept Milice Milše za ovaj preukusan desert prenosimo vam u celosti.

Recept Milice Milše pročitajte u nastavku

Milica je ovaj kolač pripremala u emisiji “Praktična žena” i za njega je dobila brojne pohvale. Kolač se priprema veoma brzo i lako, tako da je idealan čak i za početnike u kuvanju.

youtube printscreen

 

Sastojci:

- 350 g keksa

- 100 g mlevenog keksa

- 100 g suvog grožđa

- korica jedne pomorandže

- 340 g putera

- 240 g meda

- 120 g čokolade

- 60 g kakao-praha

Pročitajte Ručak spreman za deset minuta, osnova samo tri sastojka: Deca Marije Veljković obožavaju ovo jelo

Sastojci za preliv:

- 150 g crne čokolade

- 150 g mlečne čokolade

youtube printscreen

 

Priprema:

U velikoj posudi izdrobite keks, dodajte otopljeni puter i čokoladu, mleveni keks, kakao prah, suvo grožđe, koricu pomorandže i med.

Pomešanu smesu stavite na pek-papir u pleh i ohladite u frižideru pa na kraju prelijte otopljenom čokoladom.

Komentari. (0)

Loading